Mit csináljak, ha barátnőm apja látott meztelenül?
Barátnőméknél voltunk, hajnal 2-körül értünk haza, és egyből mentünk fürödni. Megfürödtünk, de nagyon kellett pisilnem, és gondoltam gyors átszaladok a wc-be meztelenül, ilyenkor úgyis alszik mindenki. Így is volt, pisilek, és egyszer csak hallom, hogy nyílik az ajtó. A barátnőm apja volt az, kopogás nélkül bejött teljesen a wc-be szó szerint, valamiért akkor vette észre, hogy bent pisilek, anyaszült meztelenül. Nem szólt semmit, fogta magát és kiment. Másnap reggel se mondtak semmit nekem a szülei.
Viszont egy nappal később mikor találkoztam a barátnőmmel, mondta, hogy a szülei le vannak sokkolva, főleg a faterja, hogy én náluk meztelenül mászkálok a lakásba. És hogy ilyen elő ne forduljon többet. Sőt bnőm mesélte, hogy elmesélték kb. Minden ismerősüknek is, kb. 2 hete ezen a témán csámcsognak. Az apja konkrétan nem tudja hova tenni, hogy látott engem meztelenül náluk.
Mit csináljak ezzel a helyzettel? Tudom, hibáztam, magamra kellett volna teríteni legalább egy törölközőt. De most utólag nem értem mit várnak már tőlem. Kérjek bocsánatot esetleg? Vagy nem tudom. Nem szívesen megyek hozzájuk azóta.
25/F
Fater kb les.zarja hogy látott, csak simán nem bír, és most ezzel oda tud neked szúrni kicsit.
Én a helyedben minimalizálnám az ott töltött időt, pláne az ottalvásokat, és akkor úgy brunyálok ahogy akarok, és amikor akarom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!