Mit csináljak, ha barátnőm apja látott meztelenül?
Barátnőméknél voltunk, hajnal 2-körül értünk haza, és egyből mentünk fürödni. Megfürödtünk, de nagyon kellett pisilnem, és gondoltam gyors átszaladok a wc-be meztelenül, ilyenkor úgyis alszik mindenki. Így is volt, pisilek, és egyszer csak hallom, hogy nyílik az ajtó. A barátnőm apja volt az, kopogás nélkül bejött teljesen a wc-be szó szerint, valamiért akkor vette észre, hogy bent pisilek, anyaszült meztelenül. Nem szólt semmit, fogta magát és kiment. Másnap reggel se mondtak semmit nekem a szülei.
Viszont egy nappal később mikor találkoztam a barátnőmmel, mondta, hogy a szülei le vannak sokkolva, főleg a faterja, hogy én náluk meztelenül mászkálok a lakásba. És hogy ilyen elő ne forduljon többet. Sőt bnőm mesélte, hogy elmesélték kb. Minden ismerősüknek is, kb. 2 hete ezen a témán csámcsognak. Az apja konkrétan nem tudja hova tenni, hogy látott engem meztelenül náluk.
Mit csináljak ezzel a helyzettel? Tudom, hibáztam, magamra kellett volna teríteni legalább egy törölközőt. De most utólag nem értem mit várnak már tőlem. Kérjek bocsánatot esetleg? Vagy nem tudom. Nem szívesen megyek hozzájuk azóta.
25/F
Más otthonában meztelenül járkálni szerintem illetlen dolog, ha biztosra akarsz menni, akkor az időpont ellenére is felvehettél volna valamit.
Viszont amit az apa művelt, az valami egészen elképesztő. Nem a folyosón látott meg, hanem a zárt wc-ben, ahová csak úgy berontott. Egy ilyen eset után neki csendben meg kellett volna húznia magát, ehelyett az ismerősi kör ezen csámcsog.
A bocsánatkérés fölösleges, viszont nem erőltetném, hogy náluk aludjatok.
Hülye barom az apja.
Tuti direkt csinálta. Kifigyelte mi van, aztán ment kellemetlenkedni.
Nagyon kicsi az esélye hogy éjjel 2kor pont akkor kell neki is klotyóra menni amikor te éppen ívelsz a budin.
Nem hinném, hogy bukna a fiatal pcsökre, egyszerűen csak egy pitiáner kis szrházi sgfej.
Ne te szégyelld magad! Szégyellje magát ő!
Ha problémája van a barátnőd apjának, nem igazán értem, hogy miért nem neked szólt róla. Itt sokan lehurrogták a kérdezőt, hogy nem is igazi férfi mert ezt, meg azt csinálta. Szerintem az a nem igazi férfi (vagy inkább úgy mondom, hogy ember, mert ez mindenkire igaz), aki nem mer a másik elé odállni a problémájával.
Kedves kérdező pedig elismerte, hogy ezt nem kellett volna. Én sehol nem látok problémát, csak az apa viselkedésében.
Emberek vagyunk, szerintem nem olyan megrázó egy meztelen testet meglátni. Ráadásul nem is nappal állított oda, vagy olyan időpontban, mikor tudja, hogy másokat zavarhat vele. De tegyük fel, sokan vannak, akiknek ez nem fér bele. Rendben. Az ő háza, ő szabályai. De ezt nem lehet normálisan közölni, esetleg kérdező elnézést kér, mikor szólnak neki és ezen lehet nevetni egy jót később. Nem embert ölt, meztelenül ment a wc-re.
Sok férfi lehurrogja a nőket, hogy milyen pletykásak, és ez milyen undorító. Akkor ez nem az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!