Nem tartsz attól, hogy közös meztelenség helyszínén pl. öltöző, zuhanyzó, nudista strand, titokban lefotóznak? Lány, vagy fiú vagy?
Figyelt kérdés
meztelen, pucér, fotó2022. aug. 3. 15:27
1/26 anonim válasza:
Nyugodtan fotózgassa csak bárki a püffedt szőrös testemet :D
2/26 anonim válasza:
Nem, nem tartok tőle. Fiú vagyok.
3/26 anonim válasza:
Nudista strandra nem járok. Öltözőben, zuhanyzóban igyekszem minél kevesebbet meztelen lenni.
4/26 anonim válasza:
Koedukáltak az öltőzők. Nem tartok attol hogy engem egy nő mint szintén nőt nekiáll fotózni.
Nudista strandra pedig nem járok mert behánynék egy két pár embertől szerintem.
6/26 anonim válasza:
Nem tartok tőle, nem azt mondom hogy vágyom rá, de nem nagyon bánnám ha elterjedne rólam egy ilyesmi kép, ugyanis nem rendelkezem rossz mérettel és úgymond felkapotabb lennék és nem nekem kéne keresgélni a lányokat hanem ők keresnének engem.
7/26 anonim válasza:
Nem látok benne nagy kockázatot, nem hiszem, hogy sok embert érdekelne.
Egy kicsit igazából izgat is, ha lenne rólam valahol meztelen kép.
F
8/26 anonim válasza:
És akkor mi lesz? Lehet, hogy már le lettem titokban fotózva, és? Attól titokban, hogy nem jut a tudomásomra. Miféle hatással van rám egy fotó, amiről nem is tudok?
9/26 anonim válasza:
Csak zárható, privát térben öltözködöm, ami jól takar,nem adlehetőséget ilyesmikre.
10/26 anonim válasza:
Csúnya vagyok, nem érdeklek senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!