A meztelenség akor is kínos volt osztálytárs előtt ha kórházi környezetben történik?
azt nyilván te is tudod hogy teljesen más egy ismerős pucéran mint egy ismeretlen.
a neten pillanat alatt millió pucér képet találok, na de azok idegenek így kb kit érdekel. na de ha a kolleganőd (mondjuk ) lenne fenn pucér képpel azt megnéznéd feltételezem...
Nem kerültem ilyen helyzetbe. De ha ismered akkor nyilván megkérheted arra is hogy forduljon el addig amíg öltözöl.
Az egészségügyben dolgozóknak természetes, hiszen műtét után a betegeket nekik kell pelenkázni, mosdatni is. Neked is nyilván csak addig volt kellemetlen amíg nem kellett ezt tenniük veled.
Amúgy nem véletlen nem kezelhetnek családtagot sem, pont amiatt mert vannak ilyen kényes helyzetek. Szerintem természetes dolog, hogy amikor megláttad akkor nem ápolónak tekintetted hanem az osztálytársadnak és emiatt zavarban voltál.
Én a fordítottról tudok nyilatkozni: én voltam a dolgozó, volt osztálytárs a pucér.
Őszintén, mire gondoltam?
Semmire, ez a munkám. Úgy is fogalmazhatnék, hogy lesz*rom, csak egy a sok közül.
Annyit mondtunk egymásnak, "jéé, te!" örültünk egymásnak, a körülményeknek nem, de egyikünk se gondolta túl.
4+1.
Engem is fel izgatna, ha volt osztálytársnő előtt kellene meztelennek lennem. De engem alapból izgatnak az ápolónők és a dr nők.
Alapból nem hiszem, hogy kínos lett volna vagy bármi többet gondol, mint más betegekről.
Max ha előtte is volt vonzalom köztetek de tapasztalatból, akkor sem ott, max utólag elképzelődik a helyzeten. A kórhában elsősorban valószínüleg azon járt az esze, hogy mindent jól megcsináljon meg a műtéten rendben legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!