Mostani 9.-esekhez szól a kérdés: Milyen az új suli eddig? Sikerült beilleszkednetek?
Nem teljesen "kilencedikes" vagyok, de elmondom azért.
Első osztályomba viszonylag igen, sosem voltam egy osztályközéppont, de voltak beszélgető partnereim, nem basztattak stb. Évet kellet ismételnem(már online volt) de az "új" osztályomba nem igazán sikerült... Annyira nem találtam velük az összhangot... Főleg hogy én 16-7 voltam ők meg 14-15... Tiktok meg snap volt az életük, nem tudtad 2 mondatot normálisan mondani stb...
Ó, 1-es részben átérzem. Nekem 2 tavalyi osztálytársam is lebukott 9.-be. Velük egész jóban voltam mondhatni. Elmondásuk szerint az osztály nem túl jó, viszont a tanárok kiválóak.
Köszi a válaszod, várom a többiekét is. :)
Nekem is fura, de kajak így volt, ezért említettem meg.
Nem én vagyok túlérett, ők voltak dedósak, de lehet csak az osztály volt kicsit tompa, idk.
Hát...
Nem igazán sikerült beilleszkedni.
Minden gyerek unalmas stréber.
Március van. Még mindig az előző sulimba vágyok vissza.
Nyár óta depressziós vahyok emiatt. Utálom az egészet.
Életkedv nincs. Legalább egy-két jó barátom van azért.
Mimden nap azt várom hogy nyár legyen. Nem bírom a stresszet. 2esre állok 2 tantárgyból.
Összesítve... Pokol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!