Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúként volt, hogy közös...

Fiúként volt, hogy közös meztelenség helyszínén pl. öltöző, zuhanyzó, nudi beszélgetni kezdtél idegen emberrel? Fiatalabbal, vagy idősebbel, és hol volt uszoda, edzőterem?

Figyelt kérdés
beszélgetés, meztelenség

tegnap 08:39
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Szaunánál volt ilyen
tegnap 09:11
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
A szauna társasági esemény, ott gyakran beszélgetek másokkal (hacsak nincs bent valaki, aki teljes csendre vágyik).
tegnap 09:59
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
Férfiembernek egy közös zuhanyzó nem jelent problémát.
tegnap 10:37
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
Szaunába haverommal járok és közbe dumálunk is. De eddzés után is az öltözőben megy a duma
tegnap 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
Persze, sokszor volt ilyen. Öltözőben, zuhanyzóban, szaunában, nudista strandon vagy kempingben - teljesen hétköznapi és normális dolog, hogy akár idegenekkel kommunikál az ember.
tegnap 10:42
 6/8 anonim ***** válasza:
28%
Nudi strandon sokszor beszélgettem másokkal. Egyszer volt egy alkalom, mikor nudista helyen voltam. A szomszédos textiles strandról valamiért átkeveredett egy fürdőruhás hölgy. Vele is beszélgettem, nem volt egyikünk sem zavarban, sőt nekem izgi volt a helyzet.
tegnap 11:05
 7/8 anonim ***** válasza:
22%

Céges oktatás volt az ország túlsó végében. A zuhanyzóban nem voltak elszeparálva a helyek, és mellettem egy olyan illető mosta a farkát, aki ugyanott dolgozott, ahol én. Látásból ismerősek voltunk egymásnak, de addig soha még csak nem is köszöntünk egymásnak. Megörült, hogy földit lát, beszélgettünk egy keveset. Utána még hazatérve is köszöntünk 1-2 alkalommal, de aztán évekig nem láttam, azóta nem köszönünk.

A férfiak elég nagy része szégyenlős, engem ugyan nem zavar a meztelenség, de nem akarok senkit zavarba hozni, így nem kezdeményezek beszélgetést.

Szauna annyiban más, hogy oda jellemzően olyanok járnak, akik rendszeresen meztelenkednek mások előtt.

tegnap 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Mivan, kérdező, kitiltottak a családi kapcsolatok kategóriából, azért ide írod a mzetelenkedős kérdéseidet? :D
tegnap 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!