Fiúként volt, hogy közös meztelenség helyszínén pl. öltöző, zuhanyzó, nudi beszélgetni kezdtél idegen emberrel? Fiatalabbal, vagy idősebbel, és hol volt uszoda, edzőterem?
Figyelt kérdés
beszélgetés, meztelenségtegnap 08:39
2/8 anonim válasza:
A szauna társasági esemény, ott gyakran beszélgetek másokkal (hacsak nincs bent valaki, aki teljes csendre vágyik).
3/8 anonim válasza:
Férfiembernek egy közös zuhanyzó nem jelent problémát.
4/8 anonim válasza:
Szaunába haverommal járok és közbe dumálunk is. De eddzés után is az öltözőben megy a duma
5/8 anonim válasza:
Persze, sokszor volt ilyen. Öltözőben, zuhanyzóban, szaunában, nudista strandon vagy kempingben - teljesen hétköznapi és normális dolog, hogy akár idegenekkel kommunikál az ember.
6/8 anonim válasza:
Nudi strandon sokszor beszélgettem másokkal. Egyszer volt egy alkalom, mikor nudista helyen voltam. A szomszédos textiles strandról valamiért átkeveredett egy fürdőruhás hölgy. Vele is beszélgettem, nem volt egyikünk sem zavarban, sőt nekem izgi volt a helyzet.
7/8 anonim válasza:
Céges oktatás volt az ország túlsó végében. A zuhanyzóban nem voltak elszeparálva a helyek, és mellettem egy olyan illető mosta a farkát, aki ugyanott dolgozott, ahol én. Látásból ismerősek voltunk egymásnak, de addig soha még csak nem is köszöntünk egymásnak. Megörült, hogy földit lát, beszélgettünk egy keveset. Utána még hazatérve is köszöntünk 1-2 alkalommal, de aztán évekig nem láttam, azóta nem köszönünk.
A férfiak elég nagy része szégyenlős, engem ugyan nem zavar a meztelenség, de nem akarok senkit zavarba hozni, így nem kezdeményezek beszélgetést.
Szauna annyiban más, hogy oda jellemzően olyanok járnak, akik rendszeresen meztelenkednek mások előtt.
8/8 anonim válasza:
Mivan, kérdező, kitiltottak a családi kapcsolatok kategóriából, azért ide írod a mzetelenkedős kérdéseidet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!