Ki mit gondol a meztelenségről?
Sziasztok.
Ki mit gondol a meztelenségről?
Otthon, egyedül, másokkal, közös tusolókban, öltözőkben.
Szerintetek természetes, ha más lát meztelenül, vagy soha ne lásson meg senki, csak a párod, vagy csak egyedül vagy meztelenül, vagy szégyenlős vagy és próbálod takarni magad bárhol?
Számomra a meztelenség, teljesen természetes, szerintem ez lenne a normális.
Mivel mindenkinek ugyan az vagy a két lába között.
Én egy 23 éves srác vagyok.
Ti szégyenlősek vagytok? Vagy simán át öltöztök mások előtt?
Vagy akár tusolni is el mentek közösen?
A korodat és a nemedet is írd le.
Előre is köszi mindenkinek a válaszát.
Ha végigmérnek az zavarba ejtő, mindegy mennyi ruha van rajtam.
Simán vagyok otthon meztelenül, nem zavar, ha a családom véletlenül meglát, bár nem vagyok olyankor direkt meztelen. Ha párommal kettesben vagyok, akkor kényelmes állandóan/sokat meztelenkedni.
Zuhanyzóban, öltözőben nem zavar, de azért általában elfordulok, mást sem szeretnék zavarni.
Fehérneműben kb bárki láthat. Simán átöltözöm a pasim szobájában a szobatársai előtt.
Én sem jövök zavarba, ha ilyen helyzetbe kerülök, szerintem az sokkal szánalmasabb és feltűnőbb, mikor valaki kuporog meg takargatja magát, ha pl le kell vetkőznie valahol. Öltözőben is kihúzom magam és teszem a dolgom, mintha fehérneműben vagy ruhában lennék, nem kapkodok, nem kuporgok. Orvosi vizsgálaton ugyanez.
De azokat az embereket én sem értem, akik egy szál faszban mászkálnak meg alszanak otthon. Annyival nem fog javítani a hőérzeten, cserébe számomra gusztustalan, hogy mindenhova odanyomta a csupasz seggét és fárasztó, hogy figyelni kell rá, hogy ki hogyan kopog be vagy keresi meg, mert otr szobrozik egy szál faszban.
Én örülnék, ha itthon full meztelen tudnék lenni. Sokkal felszabadítóbb érzés így lenni.
Csak sajnos a családom nem olyan, hogy ez természetes legyen.
Ha a helyzet megkívánja, szerintem teljesen rendben van. Például mikor uszodában valaki meztelenül békésen lezuhanyzik anélkül, hogy takargatná magát, az szerintem teljesen oké. Vagy ruhapróbán egy szabászaton nem kell küzdeni vele, hogy egyenesedjen már ki és ne a csöcseit takargassa nyakig tűben.
De arra én sem vagyok kíváncsi, hogy az, akivel együtt élek, a faszát lóbálja körülöttem. Ahol nem indokolt meztelenül lenni, csak valaki nem bír az exhibicionista vérével, ott nem fogom elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!