Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki mit gondol a meztelenségről?

Ki mit gondol a meztelenségről?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ki mit gondol a meztelenségről?

Otthon, egyedül, másokkal, közös tusolókban, öltözőkben.

Szerintetek természetes, ha más lát meztelenül, vagy soha ne lásson meg senki, csak a párod, vagy csak egyedül vagy meztelenül, vagy szégyenlős vagy és próbálod takarni magad bárhol?

Számomra a meztelenség, teljesen természetes, szerintem ez lenne a normális.

Mivel mindenkinek ugyan az vagy a két lába között.

Én egy 23 éves srác vagyok.

Ti szégyenlősek vagytok? Vagy simán át öltöztök mások előtt?

Vagy akár tusolni is el mentek közösen?

A korodat és a nemedet is írd le.

Előre is köszi mindenkinek a válaszát.

2022. aug. 21. 07:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
90%

Voltam meztelen mások előtt pedig kis méretem van alul.

Szeretek pucér lenni, azzal sincs bajom ha megnéznek. De ha zavaroan bámulnak azt nem szeretem. Ha érdeklődő a tekintet azt szeretem.

2022. dec. 31. 08:40
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Én csak fehérneműig nem vagyok szégyellős. Úgy láthat bárki. Teljesen meztelenül csak a volt szerelmem látott, barátnők vagy családtagok előtt már kellemetlen számomra. Strandon sem szoktam pucérkodni. :--)

19/L

2022. dec. 31. 22:51
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretek meztelenül lenni, nyilván vannak gondok az önbizalmammal. Nem vagyok elhízva, de vannak azért olyan dolgok, amik nem tetszenek magamon, szóval nem szeretem látni magam meztelenül még otthon sem, a zuhanyzást leszámítva. Egy hálóing mindig van rajtam. Nálunk a családban sem volt szokás mutogatni magunkat, szóval engem ez feszélyez.
2023. febr. 25. 11:56
 24/30 anonim ***** válasza:
72%
Én max a szobámba szoktam mesztelenül lenni, de ott se nagyon. Fehérneműben is csak női öltözőben szoktam lenni, család előtt nagyon nem szeretek. Pasim még nem volt. 16/l
2023. febr. 25. 16:13
 25/30 anonim ***** válasza:
86%

"Otthon, egyedül"

A szomszéd áthivott tv-t szerelni, és "elfelejtette", hogy menni fogok. Puceran, logó csöccsel szép nyugisan cigizgetett a teraszon.

2023. febr. 26. 08:05
 26/30 anonim ***** válasza:
92%
Gyakran vagyok meztelenül otthon és a telkemen is. Szoktam járni naturista helyekre is, ott teljesen természetes a meztelenség. Szaunázni csak így egészséges. A masszázsszalonba, ahova járok ott is meztelen vagyok. Persze lepedő van rajtam, de sok masszőz nem mindig takar be vele. Mivel olajos masszázsra járok nem is lenne bölcs dolog alsóban lenni.
2023. febr. 27. 18:16
 27/30 anonim ***** válasza:
80%
Természetes állapotunk, nem kell szégyellni! Persze az ember ne erőltesse rá a másikra a meztelen testének a látványát. De mondjuk ha meztelenül vagyok és valaki belép az intim szférámba akkor nem zavartatom magam.
2023. febr. 27. 18:35
 28/30 anonim ***** válasza:
33%
Esztelen, aki csak úgy meztelen.
márc. 16. 00:48
 29/30 anonim ***** válasza:
79%
Undorodom magamtól, ezért mások előtt is szégyellem magam.
márc. 16. 09:29
 30/30 anonim ***** válasza:
71%

Én max a szükséges mértékig szoktam meztelenkedni, nem keresem rá az alkalmat, de nem is rejtegetem magamat betegesen.

Otthon pl. a fürdőből simán átmegyek meztelenül a szobámba, 2-3 méter, ha valaki családtag meglát, nem gond.

Strandon simán letolom a gatyámat, felveszem a fürdőgatyát, ha nincsen a közelben öltözőfülke - ha valaki nézegetni akarja a f*szomat, megnézheti addig a 10 másodpercig.

De az, hogy élvezkedve pucéran flangáljak, magamat mutogatva, vagy nudistra strandra menjek, meztelenül túrázzak, vagy hasonló perverziók távol állnak tőlem.

márc. 17. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!