Ki mit gondol a meztelenségről?
Sziasztok.
Ki mit gondol a meztelenségről?
Otthon, egyedül, másokkal, közös tusolókban, öltözőkben.
Szerintetek természetes, ha más lát meztelenül, vagy soha ne lásson meg senki, csak a párod, vagy csak egyedül vagy meztelenül, vagy szégyenlős vagy és próbálod takarni magad bárhol?
Számomra a meztelenség, teljesen természetes, szerintem ez lenne a normális.
Mivel mindenkinek ugyan az vagy a két lába között.
Én egy 23 éves srác vagyok.
Ti szégyenlősek vagytok? Vagy simán át öltöztök mások előtt?
Vagy akár tusolni is el mentek közösen?
A korodat és a nemedet is írd le.
Előre is köszi mindenkinek a válaszát.
Voltam meztelen mások előtt pedig kis méretem van alul.
Szeretek pucér lenni, azzal sincs bajom ha megnéznek. De ha zavaroan bámulnak azt nem szeretem. Ha érdeklődő a tekintet azt szeretem.
Én csak fehérneműig nem vagyok szégyellős. Úgy láthat bárki. Teljesen meztelenül csak a volt szerelmem látott, barátnők vagy családtagok előtt már kellemetlen számomra. Strandon sem szoktam pucérkodni. :--)
19/L
"Otthon, egyedül"
A szomszéd áthivott tv-t szerelni, és "elfelejtette", hogy menni fogok. Puceran, logó csöccsel szép nyugisan cigizgetett a teraszon.
Én max a szükséges mértékig szoktam meztelenkedni, nem keresem rá az alkalmat, de nem is rejtegetem magamat betegesen.
Otthon pl. a fürdőből simán átmegyek meztelenül a szobámba, 2-3 méter, ha valaki családtag meglát, nem gond.
Strandon simán letolom a gatyámat, felveszem a fürdőgatyát, ha nincsen a közelben öltözőfülke - ha valaki nézegetni akarja a f*szomat, megnézheti addig a 10 másodpercig.
De az, hogy élvezkedve pucéran flangáljak, magamat mutogatva, vagy nudistra strandra menjek, meztelenül túrázzak, vagy hasonló perverziók távol állnak tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!