Ki mit gondol a meztelenségről?
Sziasztok.
Ki mit gondol a meztelenségről?
Otthon, egyedül, másokkal, közös tusolókban, öltözőkben.
Szerintetek természetes, ha más lát meztelenül, vagy soha ne lásson meg senki, csak a párod, vagy csak egyedül vagy meztelenül, vagy szégyenlős vagy és próbálod takarni magad bárhol?
Számomra a meztelenség, teljesen természetes, szerintem ez lenne a normális.
Mivel mindenkinek ugyan az vagy a két lába között.
Én egy 23 éves srác vagyok.
Ti szégyenlősek vagytok? Vagy simán át öltöztök mások előtt?
Vagy akár tusolni is el mentek közösen?
A korodat és a nemedet is írd le.
Előre is köszi mindenkinek a válaszát.
11.vagyok
Ha világsztár lennék, én se lóbálnám a répát más férfiak előtt a piszoárnál!
Én itthon teljesen majd eszünk meztelenül szoktam lenni voltam nudista strandn is
30f
Én csak a szüleim előtt vagyok szégyenlős. Amikor egyedül vagyok otthon, akkor ált. meztelenül vagyok. Aludni is szoktam meztelenül. Öltözőkben vagy közös zuhanyzókban sem takargatom magamat, mert ahogy te is írtad, ugyanaz van mindenki lába között.
Ha pl közeli ismerőssel megyek fürdőbe vagy uszodába, akkor mindig úgy csinálom, ahogy ő(k) Tehát ha ők is meztelenkednek, akkor én is, viszont, ha törölközőbe csavarva öltöznek, akkor inkább én is úgy öltözök, mert nem akarom őket zavarba hozni meg akkor valami magamutogatósnak tartanának. Tekintettel vagyok azokra, akik kicsit szégyenlősebbek. De ez a ritkább eset.
Kisebb koromban nagyon szégyenlős voltam, de szép lassan kinőttem. A piszoárnál sem vagyok már zavarban.
Összességében nem vagyok szégyenlős, ott, ahol ez természetes (otthon, öltöző, zuhanyzó stb...)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!