Melyik csoport a legkevésbé szégyenlős közös meztelenség helyszínén: középiskolások, egyetemisták, dolgozó huszonéves fiatalok?
Figyelt kérdés
szégyenlősokt. 29. 07:14
1/36 anonim válasza:
A saját életemet nézve egyetemista koromban nem voltam szégyellős a meztelenkedés terén.
2/36 anonim válasza:
Mi van? Soha az életben nem meztelenkedtem közösen. Fürdőruhában sem mutatkozom ismerősök előtt.
3/36 anonim válasza:
Ez nem csoport kérdése, hanem mi volt a családban a megszokott, mi volt a nevelés, látottak, tapasztaltak alapja, mi volt a "szimpatikus".
4/36 anonim válasza:
Tinédzserek általában szégyenlősek, a többiek megszokás kérdése. A kor előrehaladtával egyre inkább lesz*rjuk mások véleményét, ezért az idősebbek kevésbé szégyenlősek. A mai korban divatosabb a szégyenlősség, mint néhány évtizede, ezért is szégyenlősebek a fiatalok.
6/36 anonim válasza:
Attól függ, én tinikoromban kevésbé voltam szégyenlős mint most (30 vagyok) :D
Kamaszként kötelező volt 10-20 másik emberrel összezárva öltözködni (tesióra előtt-után) úgyhogy hozzáedződtem, mai fejjel már semmi pénzért nem lennék hajlandó ilyenre. Ruhatáram is azóta sokkal konzervatívabb.
Inkább személyiségtől függ, mint életkortól.
8/36 anonim válasza:
Nem a csoportoktól függ, hanem az abban lévő egyénektől, hogy nekik milyen személyiségük van, mi a megszokott, hogyan nevelkedtek, ott mi volt a norma, a megszokott, nekik milyen az ehhez való hozzáállásuk.
10/36 anonim válasza:
A neveltetés meg a “mi volt a norma” nem hiszem. Anyukám sose problémázott ezen, ő sose volt szégyenlős. Én mégis az lettem, (részben pont miatta). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!