Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik csoport a legkevésbé...

Melyik csoport a legkevésbé szégyenlős közös meztelenség helyszínén: középiskolások, egyetemisták, dolgozó huszonéves fiatalok?

Figyelt kérdés
szégyenlős

okt. 29. 07:14
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

ezt részleteznéd kicsit? miért divatosabb ma?

okt. 29. 10:36
 12/36 anonim ***** válasza:
47%
#11 prűdebb lett a társadalom (egész Európában; álljon itt egy adat: a jugoszláv idők 30 nudista kempingjéből a horvát Adrián mára megmaradt 12, és azokat is egymás után alakítják textilesre, mert azzal több pénzt lehet keresni), de hogy mi az oka, arról megoszlanak a vélemények. Sokan a közösségi médiára és a kamerás mobilokra mutogatnak, hogy jajj, összedől a világ, ha kikerül egy pucér kép valakiről, mások a muszlim bevándorlókat okolják, megint mások a perverzektől és a pedofiloktól rettegnek. Szerintem ezek konstruált indokok, kifogások, kibúvók. Azok élnek ilyen kifogásokkal, akik mindezen jelenségektől függetlenül kínosan érzik magukat meztelenül, és jól jön nekik egy racionálisnak tűnő magyarázat, hogy ne kelljen beismerniük a gátlásaikat. A prüdéria ismételt térnyerése már jóval a kamerás mobilok és a bevándorlók megjelenése előtt megkezdődött, perverzek és pedofilok pedig mindig voltak (sőt, többen, mint ma, csak kevesebbet hallottunk róluk; a prüdéria ezeknek olaj a tűzre). Az én elméletem szerint az Amerikából beszivárgó (beömlő) prüdéria a fő ok, amit észrevétlenül átvettek az európaiak.
okt. 29. 12:06
 13/36 anonim ***** válasza:
20%

Attól még hogy te szeretsz nudizni, nem kell becsmérelni azokat akik TELJESEN JOGOS okok miatt nem akarnak. Ne erőltesd másokra a hobbid.

okt. 29. 12:21
 14/36 anonim ***** válasza:
36%

#13 aki szeret nudizni, az nem mutogat az internetre, a bevándorlókra és senkire, akik végeredményben nem tudnak ártani neki amiatt, mert meztelenül volt olyan helyen, ahol ez elfogadott. Hanem egyszerűen csak nudizik és kész. Aki akarja, az csinálja, aki nem akarja, az meg vagy bevallja, hogy gátlásos, vagy nem, és helyette kényelmes indokokat gyárt.

Részletezhetnéd, kire erőltettem és mit. Felőlem mindenki úgy bugyolálja be magát és retteg, ahogy csak akar.

okt. 29. 12:26
 15/36 anonim ***** válasza:
49%

Az, hogy valaki nem akar meztelenkedni bármilyen okból az a kommented szerint “ konstruált indokok, kifogások, kibúvók” miatt van, aki ruhát visel az “retteg”, nem bírod elfogadni hogy van aki egyszerűen csak nem vágyik ilyesmire.

okt. 29. 13:19
 16/36 anonim ***** válasza:
0%
#15 hol áll az, hogy nem bírom elfogadni? Én a kibúvókat minősítettem, nem azt, aki nem fűz indoklást a döntéséhez. (Természetesen az is beszédes, ha valaki csupán annyit mond: azért mert csak. De szíve joga.)
okt. 29. 13:34
 17/36 anonim ***** válasza:
49%

Most írtam le:

Az, hogy valaki nem akar meztelenkedni bármilyen okból az a kommented szerint “ konstruált indokok, kifogások, kibúvók” miatt van, aki ruhát visel az “retteg”, nem bírod elfogadni hogy van aki egyszerűen csak nem vágyik ilyesmire.

okt. 29. 13:53
 18/36 anonim ***** válasza:
0%
#17 bizonyos mértékű renitenciáról teszel tanúságot, amikor ismételten olyasmit adsz a számba, amit nem állítottam. Szerencsére fentebb ott van a hozzászólásom, bárki megbizonyosodhat arról, hogy mit írtam, akárhányszor is torzítod el és hamisítod meg azt.
okt. 29. 14:10
 19/36 anonim ***** válasza:
49%

Konkrétan a te válaszodból copyztam az idézőjeles részeket, ne meséld már hogy nem írtál ilyet :D

okt. 29. 14:15
 20/36 anonim ***** válasza:
0%
#20 nem akarlak meggyőzni, sem téged, sem másokat, akik látthatóan rezisztensek az igazságra. Azt írtam, amit írtam, nem azt, amit te kiragadtál belőle, és indoklással valamint a te spekulációddal a motivációmmal kapcsolatban továbbszőttél.
okt. 29. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!