Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csinált a legkiakasztóbb,...

Mit csinált a legkiakasztóbb, legbunkóbb vagy leghülyébb ügyfél, aminek szem- vagy fültanúja voltál?

Figyelt kérdés

Mindegy, hogy te voltál a dolgozó vagy egy sima vásárló, ügyfél.

Hogy oldódott meg?

dec. 28. 16:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

Egy pékosztályról lopott kiflit falt, miközben teli pofával kért nálam árut a húspultnál. Rászóltam, hogy előbb nyelje le a még ki nem fizetett ételt, teli szájjal nem beszélünk.

A központba írt egy panaszlevelet, hogy bunkó volt vele az eladó, pedig ő csak rágózott.

Én fegyelmit kaptam, neki meg kinyalták a s...

Egy finom úrihölgynek látszó asszonyság volt egyébként.

dec. 28. 17:04
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Utas voltam a reptéren, és hallottam hogy az egyik utas rohadtul nem akar fizetni a csomagjával, pedig kellett volna a légitársaság szabályai szerint. Ordítozott, végül rendőrök vitték el. Az ilyen miért akar repülni egyáltalán? Szerintem le is tiltották a légitársaságnál. Nagyon csúnya vita volt. Ez Amsterdamban történt 2 éve. Azóta sem feledtem el.
dec. 28. 17:19
 3/18 anonim ***** válasza:
89%

Én egyszer akadtam ki a bankban. Nem vagyok rá büszke. Az automata benyelte a kártyámat. Utána hetekig be kellett járkálnom a bankba ott pénzt felvenni meg rákérdezni, hogy megjött-e a kártyám. Egyszer meg pont amikor akartam volna pénzt felvenni, mondták, hogy x óráig volt erre lehetőségem, aznap már nem lehet. Akkor lett elegem és kicsit gorombán reagáltam az ügyintézőnek, aztán kimentem a bankból. 5 perc múlva már bántam, mert nem az ügyintéző tehetett róla.

Múltkor meg nem műsoroztam, de nem voltam türelmes a postán. Az egyik postásunk szokása, hogy dobja is a ládádba a szelvenyt, hogy nem voltál otthon. Nekem is bedobta, pedig otthon voltam, betegen feküdtem az ágyban, így biztos sehova sem mentem. Bementem az egyik épületbe hogy átvegyem a küldeményt, némi várakozás után sorra kerültem, amikoris közölte a néni, hogy a másik épületben kell átvenni. Oda már rohanva mentem, mert mennem kellett valahova és késésben voltam. Amikor beértem, nem volt előttem senki, csak a két dolgozó ült és csevegtek. Mondták egy pillanat, én meg türelmetlenül visszaszóltam, hogy át szeretném venni a küldeményt. Vették a lapot és azonnal jöttek is.

dec. 28. 17:26
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Ja meg a boltban volt még egy eset. Aki előttem volt már végzett én meg siettem és elkezdett az eladónéni beszelgetni a vevővel. Pár perc után udvariasan mondtam, hogy csak gyorsan kifizetem azt amit vettem és ott se vagyok. Az eladónéni nem szólt vissza, de látszott, hogy nem esett neki jól.
dec. 28. 17:29
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hány éve egy ránézésre 50es pali kiakadt valamin a sparban a pénztárnál. Már nem tudom hogy min de bagatell hülyeségen, amire kb mindenki csak legyintene (a példa okáért mondjuk, hogy hogy lejárt kupont akart volna beváltani - ez a kategória)

De akkora ordenáré, személyeskedő, bunkó jelenetet levágott a pénztárosnővel szemben (aki amúgy teljesen normálisan viselkedett) hogy még én is majdnem elbőgtem magam. Ott mondta a magáét arról hogy milyen ostoba mindenki aki ott dolgozik, meg mit nézi őt hülyének a pénztáros, de percekig, amíg le ne húzták a 200 szart amit vett. Az a tipikus "rossz napom van, és rajtad vezetem le" kategória volt.

6/18 anonim ***** válasza:
44%
Utas voltam egy buszon, Békéscsabáról Szegedre. Orosházán fölszállt két Tescós dolgozó, és Vásárhelyig a vásárlókat szidták. Szerintem ez etikátlan.
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy telefonáló hölgy lépett be az üzletbe, végig beszélt, a másik kezében valami cetlit nézegetett, majd elbotlott a lábában, elesett és összetört a telefonja. Az első mondata volt hogy kártérítést szeretne. Kamera felvette az egészet, kár hogy hangot nem rögzített. Megfenyegetett ügyvéddel, rendőrrel, "tekkes" nagybácsival is
dec. 28. 17:40
 8/18 anonim ***** válasza:
68%
#8 Túl fogom élni. Hozzá teszem, általános iskolás voltam.
dec. 28. 18:45
 9/18 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

Azzal jött, hogy meghackelték...

Mikor mondtam neki szépen, hogy baromságot beszél akkor felrobbant, hogy már pedig neki a gépét feltörte az a r... k.. t... b.. szomszéd nő.. látta, hogy este is világít nála a lámpa és mozgatta az ő egerét meg villogtatta a kijelzőjét...

Aztán ott ordítozott, hogy már pedig ő neki benne vannak a gépébe és mondhattál neki bármit.. hogy fizikai korlátai vannak amit állít, akkor is az ő gépét feltörte a hacker szomszéd nő. :DD

Sőt még a Svájcban élő lánya gépét is megpróbálta feltörni!

Látszott az emberen, hogy egy elmebeteg..

dec. 28. 18:45
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Óóóóóóóóóh.

- Egy nőnek el kellett magyaráznom, hogy mit jelent az, hogy áramszünet. Magyar, tehát nem nyelvi gondok voltak, simán csak valami túliskolázott, aki nem érti azt, hogy "áramkimaradás".

- Szintén egy nő, a munkahelyét érintő dologgal kapcsolatban: "Mi nők vagyunk, mi nem fogunk felelősséget vállalni ezért." Okkkkhé, én is nő vagyok, akkor innentől "I'm just a girl" és halálom napjáig úgy csinálok, mint egy gyerek?????????

- Rendszeresen vannak hülye ügyfelek, akik lekrváznak meg anyáznak, mert valamit (a szerződés és a jobszabályok szerint) nem tudok megtenni. "Há' de én fizetek maguknak, szóval azt csinálja, amit mondok." Persze bszod, még börtönbe is megyek a szaros 5000 forintos szolgáltatásodért, te gyökér.

- Hackelős őrültek nálunk is vannak. Egyértelműen mentálisan nem ép emberek. Az egyik követelte, hogy a kollégám másszon fel a tujájára és szedjen le egy állítólagos kamerát. Mondom, hogy nem tud és nem fog felmászni, mert egyrészt nem dolga, másrészt létrája sincs. "Miért nem?????"

- Meg akart esketni, hogy ha ő és a felesége MEGHALNAK nagyarláson, akkor kezeskedek róla, hogy a szolgáltatásunkat nem bontjuk fel a hagyatéki tárgyalásig.

- Munkatársam felhívja az ügyfelet. "Aha, ha már hív, a házam ott van az irodájuktól 5 percre. Szaladjon már át és olvassa már le a vízórát, nem érek rá megcsinálni."

-Idős emberek rendszeresen ordítanak, mikor valami olyat nem tudunk elintézni, ami nem a mi dolgunk. Nem ez, de most egy példa: betelefonálsz ordítani az áramszolgáltatódhoz, mert nincs tv adás, mert hát az ugyanaz, te oldd meg helyette, neki ne kelljen már semmit csinálnia.

dec. 28. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!