Szerintetek ez mind o lehetett egy szemelyben?
Igyekszem nem kiadni magamrol semmit, de azert remelem ertheto lesz.
Egyeni vallalkozas formajaban vegzek egy szolgaltatast mar 4 eve, a sajat teruletemen en vagyok a legelterjedtebb Budapesten.
3 eve kiirtam ide az oldalra egy kerdest magamrol. (Hogy milyen a szolgaltatas amit nyujtok)
Fel eve volt nalam egy lany aki nagyon elegedetlenul tavozott mert felreertettuk egymast es nem azt kapta amit kert. Olyan kart okoztam neki amit helyben visszacsinalni mar nem lehetett, de o mondta rosszul mit szeretne. O persze engem okolt.
3 honappal kesobb a lany ramirt megkerdezni meg mindig ugy vegzem-e a folyamatokat mint regen, mert szerinte abban volt a hiba. Majd elkezdett kioktatni hogy o mit csinalna a helyemben amit en nagyon rovidre zartam mert nyilvan felidegesitett, nehogy mar o mondja meg hogy intezzem a dolgom. Par nappal ra letiltott FBn ahol beszeltunk es kb. 10 nappal a tiltasra megerkezett az elso valasz az itteni kerdesemre. Ra 1 honappal jott a 2. majd arra 1 honappal a 3. Mind negativ.
Teny hogy volt masnak is negativ elmenye velem foleg a kezdetekben de attol tartok ez mind ugyanaz a lany, hiaba mas az irasmod. Felek hogy elkezd bombazni foleg itt ilyen hamis negativ vadolasokkal.
En majdnem tutira mernem mondani hogy o az mivel mind3 profilon latszik hogy uj, nincsenek pipak az anonim mellett. Meg mi masert talaljak meg pont most a tobb eves kerdesem tobben is?
Nyilvan ez a tortenet nem tul jo igy korulirva, de csak a jellege a lenyeg igazabol. Ilyen korulmenyekkel ti mit gondolnatok? Ha ezt atelnetek, ti meg mernetek vadolni valakit hogy ilyeneket ir ugy hogy lehet nem is o az? Szeretnek ennek veget vetni mert borzasztoan merges vagyok, foleg itt ahol orokre kinnmarad a komment.
Ha elolvasod es segitesz nagyon megkoszonom.
Nagyon szeretnek segiteni, de nem vagyok benne biztos, h jol ertem.
Tehat, azon aggodsz, h egy itteni, gyk-s kerdesre 3 negativ valasz erkezett? S gyanitod tole van?
Ez egy anonim oldal, ne feltetelezd, h rad ismert. Ha igen, akkor sem szamit. Nem kell valaszolni. Ezt nem is ertem egyebkent, h ilyenen miert aggodalmaskodsz, annyi minden mas van, kit erdekel egy anonim oldal.
Ha viszont online ertekelest hagyott valahol, akkor keresd meg, ajanlj neki uj idopontot, ahol bebizonyithatod, h jo vagy a teruleteden, csak szerencsetlenul alakultak a dolgok.
Van egy kis üldözési mániád!
Mit érdekelnek a 3 éve kiírt kérdéshez jövő kommentek, senki sem olvassa már. Még ha ő is lenne sem ér annyit, hogy ügyet csinálj belőle, hiszen gondolom név, elérhetőség nincs a kérdésben, nem vagy azonosítható te sem.
Én is voltam igy màsodszor már nem kértem szàmon csak elmondtam én hol hibàztam.de sosem jàtszanék màsokkal màsok érzéseivel.igen visszaolvasva voktam hàzisàrkány csak megutáljanak telis telindühhel és helyesíràsi hibàkkal..az eleje szép volt benne voltam a jàtékba, de jöttek a hibàm miatt a sértegetések.
Én meg a telefonon lógtam jeleket vàrva ahelyett hogy azokra forditottam volna az időm akik szerettek..
Ő is egy szakember-aki pszihologushoz ja nem màr pszihiàterhez akar juttatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!