Kitöltöttétek az Alignment tesztet? Nektek mi jött ki? Szerintetek mennyire hiteles ez?
Kitöltöttem és nekem Chaotic Neutral jött ki, ami reális lehet, tekintve, hogy individualista vagyok. Nem szeretem a beszabályozottságot, emberileg pedig se jónak se rossznak nem nevezném magam, vannak néha jó cselekedeteim és sok hibát is elkövetek, elég egocentrikus vagyok, főleg magamnak akarok jót, ártani viszont nem ártanék és nem is akarok rosszat senkinek, de nem azért mert annyira jófej lennék, csak szimplán felesleges energiapocsékolásnak tartanám.
Lawful Neutral (nem sokon múlott hogy True Neutral legyek).
Individualista vagyok de tudom hogy bizonyos fokú rend és törvényesség kell ahhoz hogy az egyén bármiféle érdekei érvényesülhessenek. Nem akarok vadnyugatot de mindenki életébe mindenben beleavatkozó elitet se, és küzdök ha kell (és ha tudok) hogy a két véglet között félúton maradjon a közösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!