Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanár látja, hogy a Redmentá...

A tanár látja, hogy a Redmentán kitöltöttem a dolgozatot vagy nekem ezt be kellett volna küldenem classroomba?

Figyelt kérdés

Ma írtunk Redmentán dolgozatot aminek linkjét a classroomon keresztül adta meg. Mikor kitöltöttem folyamatosan annyit írt ki, hogy "kiértékelés... "

Én meg azzal voltam, hogy biztosan látja majd a tanár a megoldásaim de már nem vagyok benne biztos. Nekem kellett volna a válaszokat screenshoottal elküldeni a classroomba? Vagy jól csináltam, hogy kitöltés után bezártam az oldalt? Fogja látni a megoldott feladatlapot?

2020. nov. 17. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Latta hogy elkuldted. A kiertekeles azt jelenti, hogy meg nem javitotta ki a tanar.
2020. nov. 17. 14:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Látni fogja, de remélem, a nevedet ráírtad. Nálunk az első dolgozatnál páran név nélkül küldték el.
2020. nov. 17. 14:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Be vagyok regisztrálva saját névvel. Most, hogy megnyitottam a redmenta linket már azt írta ki, hogy "kitöltés megkezdése"

Tehát valamiért újra kitölthetővé vált a feladatlap.

2020. nov. 17. 14:53
 4/4 Metionin ***** válasza:
Látni fogja. Lehet hogy ő nem állította be hogy csak egyszer tölthető.
2020. nov. 17. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!