Mostanra jutott el az iskola odáig hogy a tanár NEM KÖVETELHET kamerát az online oktatásban?
AZ egész tavaszi távoktatási bohóckodás arról szólt hogy van kamera nincs kamera miért nem kapcsolod be azonnal kapcsolde be elromlott stb.
Most az iskola fejlődött. A diák (szülő) előre kitölt egy formanyomtatványt hogy hozzájárul-e az órai kamerahasználathoz. Ha NEM (és 99% nem) és ezt előre leadja (enaplóba feltölti) onnantól a tanár nem követelhet kamerát. Mindegy van vagy nincs, működik vagy nem-nem járul hozzá a diák és kabbe... ennyi.
Azért nem semmi hogy az iskola fél év huzavona után ide is eljutott?
Nekem egy problémám van. Akár külön kérdésben is leírhatnám, de inkább idefűzöm:
A tanárnak szívesen kapcsolok kamerát, hisz ez hitelesíti azt, hogy nem puskázom (bár ezzel együtt is megoldható, de nekem ez nem célom, szívesen megtanulom az anyagot, nekem így is könnyítés hogy nem kell bejárni). Az osztálytásraim előtt viszont semmiféleképpen nem áll módomban kamerát kapcsolni. Hogy miért?
Bárki készíthet képernyőfelvételt. Én akkor sem szeretném, hogy ez készüljön rólam, ha nem publikálják sehol.
Ilyenkor mi a teendő? Nem bízom az osztálytársaimban, nem vagyok hajlandó megadni a lehetőséget erre. Ennyi.
Nem kötöszködésből írom, kérlek intelligens válaszokat írjatok!
#5 Köszi az értelmest választ!
Az a gond, hogy az esetek minimum 70%-ában nem is derül ki, hogy a felvétel készült. Akárki elrakhatja a gépén egy mappába anélkül, hogy bárki tudna róla.
6 Mégis lepontozott a sok okos,én vagyok a kettes is.
Sajnos ez igaz, de ne aggódj,mások rólad alkotott gondolatai csak az ő fejükben létezik,ne aggódj a cikizésen,sőt hagyd a negatív dolgokat az út szélén,és tudatosan döntsd el,hogy te nem élsz azzal a lehetőséggel,hogy aggódj,görcsölj. Ha nekik megvan nemgáz,mi van akkor? A poén akkor poén ha megosztják...és az meg kiderül. Egymás közt nézegethetik,aztán had röhögjenek egy ember fotóján...személyi jogok sértése,de érted amit mondok. Ha megosztják nyilvánosság előtt,és egy normális kommentelő észreveszi,lehet ő fog szólni...
"kkor ne haszanáld,esetleg mond el ezt a tanárnak,és ha ilyen történik,akkor elindul az eljárás az illető ellen,kitöröltetik vele,ha elküldte valakinek"
de MINEK bonyolódjak egy ilyen idióta se füle se farka nyomozósdiba, ha egyszer az enaplóban egy kattintás az egész? kamerához hozzájárul Igen Nem
Nem. Katt. És onnantól fogva nincs kamera és nem is kérheti senki számon rajtam. Mert jogom van hozzá és én éltem a jogommal,ennyi.
nem egyszerűbb így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!