Az online órákon kötelező a kamera használata?
Mármint úgy értem, hogy rendesen beléptek és úgy kell végig ülni az órát, hogy mindenki látja a másikat?
Lenémítani le lehet legalább a többieket? Mi a Zoomot használjuk.
Diák vagyok, hát minimum a többiek mikrofonját szeretném lenémítani de az lenne a legjobb ha a kamerámat és a többiek mikrofonját lenémíthatnám és csak a tanárt hallanám. Volt már részesem ilyen tömegbeszélgetésbe, az egész végig recsegett, még a fejem is megfájdult.
Tavasszal nekünk nem volt ilyen óra és ez így új nekem még.
Nálunk néhányan kérik a kamerát (a többség nem), illetve ha nincs mondanivalónk akkor ki kell kapcsolni a mikrofont (különben ugye recsegne), de ha kérdeznek akkor bekapcsoljuk.
Mi Meetet használunk.
Nekünk azt mondták, hogy a személyiségi okokra hivatkozva, a tanárok nem kérhetik, hogy be legyen kapcsolva a kép. Nem is kérik, csak ha felelés van. Elméletileg ott is mondhatnánk hogy nem, csak az más kérdés, hogy így a tanár megsértődne.
A mikrofon pedig le van mindenkinek némítva, csak akkor kapcsoljuk be, ha kérdeznék. Egyébként nem vagyunk valami aktív osztály, nem tudom másoknál ez hogy működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!