Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Wold Press fotókiállításon...

Wold Press fotókiállításon mekkora a tömeg az idei évben? Kötelező a maszk használat a látogatói térben? Mennyire tartják be az emberek?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy van 150fős létszámkorlát de kívülről nehéz átlátni mennyire lehet távolságot tartani ilyen létszám mellett. Minden évben látogattam a kiállítást. Irdatlan sokan voltak. Mindenki kb. egymás mellett szorosan állva nézte a képeket. Most ezt nem vállalnám be a járvány miatt, pláne ha másokon maszk sincs vagy lehúzzák az orrukról. Ezért olyanok válasza érdekelne akik voltak, vagy ott dolgoznak és tapasztalták idén milyen a helyzet. Sajnos csak hétvégen tudnánk megnézni a kiállítást. Ha biztonságos mindenkin van maszk és lehet távolságot tartani nem hagynánk ki.

2020. okt. 17. 10:33
 1/2 anonim ***** válasza:
49%
Maszkot hordani kell. Ha kilóg az orrod, akkor rád szólnak. Én az elején voltam, akkor sokan voltak, nem lehetett tartani a távolságot.
2020. okt. 17. 10:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :(
2020. okt. 17. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!