Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki több fiókot is létrehoz...

Aki több fiókot is létrehoz ezen az oldalon, hogy a saját válaszait fel, másokét pedig lepontozza, az miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Nem tudom mióta használom ezt a fórumot, pár éve biztosan, ebből adódóan viszonylag “sok” időt töltök itt.

Feltűnt, hogy van egy (vagy akár több) ember, aki rengetegszer manipulálja a kérdések alatti válaszok hasznossági rátáját több fiókkal.

Gyakorlatilag az történik, hogy az illetőnek van egy véleménye, azt felpontozza a többi fiókjával, aki pedig nem ért vele egyet, bármilyen ész érvet felhozva vizatkozni mer, azt lepontozza.

Ha jól láttam, ez pár embernek feltűnt még rajtam kívül, de hiába szóltunk/szólunk neki/nekik. Abszolút süket fülekre talál a mondanivaló.

Valaki ennyire nem bírja elviselni, ha valakinek más a véleménye, vagy milyen pszichológiai folyamatok játszódnak le egy ilyen ember fejében?

dec. 17. 06:48
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
39%
Ui.: Ha privátban szeretne valaki beszélni, akkor kultúrált hangnemet várok el a részéről! Természetesen nem fogok válaszolni arra, amit az imént kaptam. Mellesleg felhívom a figyelmet rá, hogy pont mai hír: Jövőre börtön jár a halálos fenyegetőzésért! Köszönöm a figyelmet.
dec. 17. 21:29
 32/50 A kérdező kommentje:

Lehet én vagyok értelmi fogyatékos, de:

– “A kérdező egyszerűen téveszmében él.”

majd

– “Egy szót sem szóltad hozzád,…”

ezután

“Ha nem vonatkozik rá, akkor nem veszi magára. De magára vette.”

Én elvesztettem a fonalat. Tehát teszel egy személyes megjegyzést az én irányomba, amire nyilván válaszolok, hisz nekem szólt. (Legalábbis merem remélni, hisz 1 db kérdező van itt, azaz én) Ezt követően pedig “ne vegyem magamra”.

– “Anonymous az oldal, nem tudok direkten odaszólni senkinek.”

ugyanakkor pár órával hamarabb:

– “A kérdező egyszerűen téveszmében él.”

Azt hiszem kékhalált kaptam…

dec. 17. 21:32
 33/50 anonim ***** válasza:
57%

#30, "nem tudok direkten odaszólni senkinek."

Ha nem lehet direkten megszólítani senkit, akkor honnan tudtad, hogy neked szóltam?

Netán az általános "szedd már össze magad" felszólításban magadra ismertél volna. :D

dec. 17. 21:40
 34/50 anonim ***** válasza:
28%
Tanulj meg szöveget értelmezni. A kérdező téveszmében él egy megszemélyítés. Azt jelenti a mondat, hogy a kérdésben leírt állítások nem igazak. Leírtam azt is, hogy miért nem. Mások is megerősítették ezt. Ezek után nem gondolom, hogy ezen van még mit beszélni. Kitárgyaltunk mindent.
dec. 17. 21:45
 35/50 A kérdező kommentje:

“A kérdező téveszmében él egy megszemélyítés.”

Nem szívesen csinálom ezt, de úgy tűnik muszáj. Elemezzünk közösen mondatot.

Mit állítunk? – téveszmében él

Ki él ebben? – a kérdező.

Tehát a mondat alanya a “kérdező”, tehát én. Itt nem általánosan nevezel meg valamit, hanem ennek a kérdésnek a posztolóját, aki ezen a bolygón, 8 milliárd ember közül ÉN vagyok, senki más. Maximum akkor lennének jogosak az érveid, ha azt írtad volna, hogy “aki azt gondolja, hogy xyxyxy, az téveszmében él. De nem ezt írtad.

Az oké, hogy nem közvetlenül nekem címezted a mondanivalódat, hanem a többi kommentelő számára, de akkor is én vagyok a mondat alanya, rólam beszéltél, senki másról, így magamra kell vennem. Ha szóban történt volna ez a diskurzus, akkor úgy festett volna, hogy valakivel rólam beszélgetsz, én pedig meghallom azt, és csatlakozok a beszélgetéshez.

dec. 17. 21:58
 36/50 anonim ***** válasza:
21%

Jézusom, ember. Megszemélyesítés. Olvass utána, ha nem tudod mit jelent.

Példamondat: A virág nevet.

Gondolod, hogy a virág valóban tud nevetni?

dec. 17. 23:19
 37/50 anonim ***** válasza:
66%

A megszemélyesítés lényege, hogy egy élettelen tárgyat, fogalmat, természeti jelenséget egy élőlény tulajdonságaival ruházunk fel. A kérdező nem tárgy🤓

[link]

dec. 18. 08:36
 38/50 anonim ***** válasza:
66%

#36, tényleg állj le, mert ez már a kandi kamera kategória. A megszemélyesítés élettelen tárgyak, fogalmak élő személyként kezelése. A kérdező élő személy, nem személyesítheted meg.

Amit csináltál nem egy költői eszköz, hanem a passzív-agresszív "nem hozzád beszélek" nevű játék. Egy másik hozzászólónak megjegyezted, hogy a kérdezőnek téveszméi vannak, majd amikor a ő reagált erre, széttártad a kezed, hogy nem érted, mit pattog, nem szólt hozzá senki.

De ez még oké; szóltunk neked, hogy nem volt szép, megy tovább az élet. Viszont arra nem számítottam, hogy oldalak múlva is nyomod az igazad és mégy egyre mélyebbre általános kijelentésekkel, anonim oldallal meg megszemélyesítéssel.

dec. 18. 08:39
 39/50 anonim ***** válasza:
75%
Felnőtt testben ragadt gyerekek szokása, - nem érdemel különösebb figyelmet!
dec. 18. 13:11
 40/50 anonim ***** válasza:
71%
Azért is bosszantó ez, mert emiatt nem növekszik érdemben a válaszhasznossági százalékom, mert a tök normális válaszaimat is lepontozza legalább 1-2 kretén, és ha mondjuk csak 2 értékelés van, és az egyik nem hasznos, akkor rögtön bezuhan 50-re.. És kikisérleteztem, tök normális, segítőkész válaszoknál is ez megy.. Az ilyenek mit éreznek? Fussanak egy kört, ne itt Gyakorin nyomogassák az ikszeket állandóan. Ráadásul ezek a trollok szerintem el se olvassák a választ, hanem zsigerből, idegből nyomják az ikszet.. Bezzeg én mindenkire igyekszem zöldet nyomni, maximum a nagyon elvetemültekre nem...
dec. 19. 01:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!