Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktál önzetlenül segíteni...

Szoktál önzetlenül segíteni itt a GYK-n a bajbajutott embereken, a saját tapasztalataid alapján?

Figyelt kérdés

Én bevallom őszintén hogy javarészt ezért vagyok itt!

Tudom milyen az amikor bajban van az ember, és jól esik egy pár JÓ szó, vagy értelmes tanács!

De a magyar társadalom általános lelkiállapotát is szoktam figyelni, szerintem gyönyörűen letükrözi ez az oldal!

nov. 30. 14:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%
Igen, de sajnos a többség sértésnek, beszólásnak, az életébe való beledumálásnak, vagy kamunak veszi.
nov. 30. 14:43
 2/26 A kérdező kommentje:

Jónak lenni JÓ! Segíteni JÓ!

Csak nem akarom hogy elcsépelt, nyálas duma legyen!

És kövezzetek meg: szerintem MENŐ dolog is!

nov. 30. 14:46
 3/26 A kérdező kommentje:

Segítő szakmám van, segítőként dolgoztam a való életben is!

De ha máshogy nem megy, itt vagyok a virtuális térben is! ✌️🙂

nov. 30. 14:49
 4/26 A kérdező kommentje:

Nézzétek! 👇

[link]

nov. 30. 14:51
 5/26 anonim ***** válasza:
86%

Igen. Az őszinteségért cserébe általában leugatnak, vagy érzéketlennek titulálnak. Hazudni meg lelket ápolni szerintem nincs értelme, az hazugság lenne, hacsak nem kivételesen arra kér a kérdező.

Nagyon sok esetben meg a kérdező hasznosnak véli, erre mások odajönnek teljesen irreleváns véleményeket, kommentárokat megosztani, hogy tönkretegyék a kialakult építő jellegű beszélgetést. Vegyesek a tapasztalataim összességében.

nov. 30. 14:53
 6/26 A kérdező kommentje:

"Igen, de sajnos a többség sértésnek, beszólásnak, az életébe való beledumálásnak, vagy kamunak veszi."

Azzal nem kell foglalkozni, majd a saját bőrén megtapasztalja ha jó szándékú voltál és igazad volt!

nov. 30. 14:54
 7/26 anonim ***** válasza:
83%
Abszolút segítő szándékkal mondom, hogy nem kell minden mondat végére felkiáltójel, mert a nagybetűk használatához hasonlóan kellemetlenül kiabálós vagy indulatos hatást kelt.
nov. 30. 14:54
 8/26 A kérdező kommentje:

"erre mások odajönnek teljesen irreleváns véleményeket, kommentárokat megosztani, hogy tönkretegyék a kialakult építő jellegű beszélgetést"

Itt számít az hogy te miben hiszel, mit tartasz fontosnak, és ha hiteles, ha tényleg őszintén segíteni akarsz, akkor ez nem kell hogy fontos legyen!

Ez egy egészséges értelemben vett "önzés", hogy nem hagyod magad eltántorítani attól, amiben hiszel!

nov. 30. 14:59
 9/26 A kérdező kommentje:

"Abszolút segítő szándékkal mondom, hogy nem kell minden mondat végére felkiáltójel, mert a nagybetűk használatához hasonlóan kellemetlenül kiabálós vagy indulatos hatást kelt."

Valószínűleg az impulzívabb személyiségemet tükrözi ez a fajta megnyilvánulás! :)

nov. 30. 15:00
 10/26 A kérdező kommentje:

"Hazudni meg lelket ápolni szerintem nincs értelme, az hazugság lenne, hacsak nem kivételesen arra kér a kérdező."

Hogy érted hogy hazugság lenne?

Ha valaki kérdezi hogy hogyan kell nokedlit szaggatni, akkor valahogyan leírod neki.

Ha valaki azt kérdezi hogy hogyan béküljön ki XY-al, akkor segítesz neki.

Nem feltétlenül lelki pátyolgatásról beszélek, de olykor az is kell, ha látod értelmét.

nov. 30. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!