Szoktál önzetlenül segíteni itt a GYK-n a bajbajutott embereken, a saját tapasztalataid alapján?
Én bevallom őszintén hogy javarészt ezért vagyok itt!
Tudom milyen az amikor bajban van az ember, és jól esik egy pár JÓ szó, vagy értelmes tanács!
De a magyar társadalom általános lelkiállapotát is szoktam figyelni, szerintem gyönyörűen letükrözi ez az oldal!
Nagyon nehezen lehet kiszűrni, hogy ki az akinek valójában segítségre van szüksége, és ki az aki csak unaloműzésből szórakozik itt az emberekkel.
Az utóbbi 4 évben akárhányszor próbáltam valakinek segíteni, mindig én jöttem ki belőle rosszul, még a végén engemet csesztek le, hogy milyen jogon avatkozom mások életébe.
Mindenki megérdemli a segítséget, de nem ezen az oldalon!
Nem vagyok rossz indulatú, csak nem szeretem ha hülyének néznek!
Ha arra van igény, szeretek tanácsokat osztani, bár az utóbbi években elég erős zuhanórepülésbe kezdett itt a színvonal.
Jó érzéssel tölt el, amikor segíteni tudok, ami a visszajelzések alapján relatívan sokszor meg is történt már ezen az oldalon. Bár arra is akadt példa, amikor leírtam a valós, velem megtörtént dolgot, aztán jött valaki, aki valami ilyesmit írt "hazudsz! ez hülyeség!". És sorokon át cáfolgatta, miért hazugság minden szavam :D Holott, komolyan igaz volt, és én voltam az, aki azokat amúgy meg is élte. Szóval az ilyen, felesleges kötekedések is sokszor elveszik a kedvem az oldaltól, mert nem érzem azt, hogy komolyan tennének az ellen, hogy az ilyesfajta viselkedés ne szaporodjon tovább.
Meg abból is sokunknak elege van már, hogy van egy tag, akinek van vagy 3-5 fiókja, amikkel rendszeresen lehúzza azokat a válaszokat, amikkel nem ért egyet, a saját, helyenként igencsak bicskanyitogató stílusban íródottjait meg szépen felhúzza. Ezzel nem kicsit torzítva a hasznossági százalékokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!