Szoktál önzetlenül segíteni itt a GYK-n a bajbajutott embereken, a saját tapasztalataid alapján?
Én bevallom őszintén hogy javarészt ezért vagyok itt!
Tudom milyen az amikor bajban van az ember, és jól esik egy pár JÓ szó, vagy értelmes tanács!
De a magyar társadalom általános lelkiállapotát is szoktam figyelni, szerintem gyönyörűen letükrözi ez az oldal!
Például ő egy tanácstalan ember, segítsünk neki! 🙂
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__12874730..
Ez így van, de szerintem ez egy jó kezdeményezés!
Igen, elsősorban ő tehetné meg hogy igazán segít!
De valaki tanáccsal segít, valaki pénzzel, valaki egy tányér bableves kimerésével!
A segítségnyújtásnak különböző formái vannak.
Attól függ hogy mire van szükség!
Ha látod hogy valóban baj van és valódi a szükséglet, akkor segítesz!
Nem arról van szó hogy erőszakkal áthurcolod az idős nénit az úttesten! :)
Nekem az a problémám hogy világéletemben adakozó voltam, gyerekként is, sajnos sokan ezt ki is használták. A legrosszabb az, hogy "hálájuk" jeléül belerúgnak a másikba és otthagynak. Nem mindig várok köszönetet, rajtuk múlik, az is elég ha nem bántanak. Ettől függetlenül én olyan vagyok amilyen, ha segíteni akarok, segíteni fogok. Az utóbbi időben nekem is több segítségre van szükségem, mert amúgy nehezen kérek, nehezen is fogadom el.
De ez most nem volt jó reklám! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!