Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktál önzetlenül segíteni...

Szoktál önzetlenül segíteni itt a GYK-n a bajbajutott embereken, a saját tapasztalataid alapján?

Figyelt kérdés

Én bevallom őszintén hogy javarészt ezért vagyok itt!

Tudom milyen az amikor bajban van az ember, és jól esik egy pár JÓ szó, vagy értelmes tanács!

De a magyar társadalom általános lelkiállapotát is szoktam figyelni, szerintem gyönyörűen letükrözi ez az oldal!

nov. 30. 14:40
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Például ő egy tanácstalan ember, segítsünk neki! 🙂

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__12874730..

nov. 30. 15:08
 12/26 anonim ***** válasza:
68%
#4 akkor segítsen, több 100 millióból könnyen osztja az észt. Van cége, van bitcoin befektetése. Nekem is lennének 100 millióim évente akkor jótékonykodnék, de nincs. Első a saját igényim kielégítése, ha az megvan jöhet mindenki más.
nov. 30. 15:08
 13/26 A kérdező kommentje:

Ez így van, de szerintem ez egy jó kezdeményezés!

Igen, elsősorban ő tehetné meg hogy igazán segít!

De valaki tanáccsal segít, valaki pénzzel, valaki egy tányér bableves kimerésével!

A segítségnyújtásnak különböző formái vannak.

Attól függ hogy mire van szükség!

nov. 30. 15:12
 14/26 A kérdező kommentje:

Ha látod hogy valóban baj van és valódi a szükséglet, akkor segítesz!

Nem arról van szó hogy erőszakkal áthurcolod az idős nénit az úttesten! :)

nov. 30. 15:30
 15/26 anonim ***** válasza:
70%
Prábálkozom. Olyanoknak is, akik a saját hibájukból kerültek bajba. Én is kaptam segítséget úgy, hogy nem érdemeltem meg.
nov. 30. 15:38
 16/26 A kérdező kommentje:

Nekem az a problémám hogy világéletemben adakozó voltam, gyerekként is, sajnos sokan ezt ki is használták. A legrosszabb az, hogy "hálájuk" jeléül belerúgnak a másikba és otthagynak. Nem mindig várok köszönetet, rajtuk múlik, az is elég ha nem bántanak. Ettől függetlenül én olyan vagyok amilyen, ha segíteni akarok, segíteni fogok. Az utóbbi időben nekem is több segítségre van szükségem, mert amúgy nehezen kérek, nehezen is fogadom el.

De ez most nem volt jó reklám! :)

nov. 30. 16:16
 17/26 anonim ***** válasza:
47%
Átverés és a mobiltelefonok kategóriában gyakran adok hosszú és részletes őszinte válaszokat saját tapasztalataimból, hogy segítsek a kérdezőnek. De legtöbbször lepontoznak, és egy mondatos beszológatos válaszokat írnak.
nov. 30. 16:54
 18/26 A kérdező kommentje:
Aki kérdezi, csak hasznát veszi, nem?
nov. 30. 17:10
 19/26 A kérdező kommentje:
Én a pontozásokat nem is figyelem, sohasem voltam pontgyűjtő! :)
nov. 30. 17:11
 20/26 anonim ***** válasza:
47%
Van, amikor ötletelek 1-1problémán, tehát igen.
nov. 30. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!