Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon durván lealacsonyító...

Nagyon durván lealacsonyító megjegyzések mögött amivel valaki saját magát illeti-mi állhat mögötte? Segélykiáltások?

Figyelt kérdés

kis pszichológia!

ha valaki a munkahelyén nagyon durván lealacsonyító megjegyzéseket tesz saját magára, akkor ezt azzal a rejtett szándékkal teszi hogy majd a környezete elkezdi őt győzködni hogy ez nem igaz, nem is vagy buta ronda béna stb?

Ilyeneket mond saját magára: én egy f****asz vagyok egy s***egg vagyok semmire nem vagyok jó, agyon kéne engem lőni, fel kéne engem akasztani, egy ilyen ember pont ide való, én ezt érdemlem, nem érek annyit mint a levegő amit beszívok stb....

okt. 31. 13:44
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

mit vár mit reagáljunk erre?

a) elkezdjük győzködni hogy nem is vagy f****sz?

b) helyeslünk: hát igen tényleg egy f**** vagy?

c) vagy nem reagálunk semmit?

Mit várna?

Jelen állás szerint úgy tűnik kizárólag a c)-t kapja.

okt. 31. 13:45
 2/18 anonim ***** válasza:

Családi problémák, hozott rossz minták, szeretetlenség, kihasználó vagy megalázó közvetlen emberi kapcsolatok.

Mind önbizalomromboló hatású !

okt. 31. 13:46
 3/18 A kérdező kommentje:
oké ez mind oké de MI a munkahelyi környezete mégis mit reagáljunk? azon kívül hogy semmit, mert azt a legkönnyebb.
okt. 31. 13:47
 4/18 anonim ***** válasza:
Hagyd rá. Minek foglalkozol bolondokkal?
okt. 31. 13:55
 5/18 A kérdező kommentje:

"Minek foglalkozol bolondokkal?"

mondjuk azért mert örülnék neki hogy ha majd egyszer netán én leszek bajban hozzám nem úgy állna a környezetem hogy "Minek foglalkozol bolondokkal" mondjuk azért...

amit adsz azt kapod. majd ha egyszer te leszel bajban (tudom, teeeee nem, teee soha bárki más is igen, de teeeee nem, hát világos...) akkor téged is egy pillanat alatt felcímkéznek hogy bolond lúzer hagyd megdögleni.

vagy ez magas neked?

okt. 31. 14:03
 6/18 anonim ***** válasza:
27%

Vegyél vissza az arcodból te tahó, főleg úgy, hogy nem tudod megkülönböztetni azt, aki valóban segítségre szorul egy mentálisan beteg vérszívótól.

Ha ennyire csúcsszuper ember vagy, aki még a legutolsó idiótát is meg akarja menteni, akkor mi a szarnak írtad ki a kérdést? Mert ugyanolyan agyalágyult vagy, mint a kollégád. Két szerencsétlen :D

okt. 31. 14:10
 7/18 anonim ***** válasza:
Kis hülye az ilyen, csak azt várja, hogy dicsérje mindenki és vele foglalkozzanak. Ha azt mondja magára hogy ronda vagyok, mondjátok neki, hogy igen az vagy, de biztos vannak pozitív tulajdonságaid is. Ha leszólja magát, helyeseljetek és akkor egy idő után abbahagyja.
okt. 31. 14:23
 8/18 A kérdező kommentje:

"csak azt várja, hogy dicsérje mindenki és vele foglalkozzanak."

és ha nem, az öngyilkosságának lelki terhét majd te viszed? (benne van a pakliban...)

ugyanis keményen gyógyszerezett emberről van szó, nem cukorkát szed, rivotril és társai, orvosi rendelvényre, nem viccből szedi és nem is kispályás szerek ezek... ezek kemény drogok.

okt. 31. 14:26
 9/18 A kérdező kommentje:

Persze nyilván te a gyógyszerkérdést is jobban tudod mint bárki, az orvosa vagy bárki, hát ez világos. és miiiiinek szedi, magára vessen, eltaláltam?

méééééé nem megy ki a friss levegőre meg egy jó kis menyecske oszt minden meg van óódva...eltaláltam?

okt. 31. 14:27
 10/18 anonim ***** válasza:
32%
10 ha öngyilkos lesz, legyen. Nem érdekel engem az ő gyávasága. Amúgy az ilyen kis hülyék nem lesznek öngyilkosok, de ha igen, nem kár értük.
okt. 31. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!