Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon durván lealacsonyító...

Nagyon durván lealacsonyító megjegyzések mögött amivel valaki saját magát illeti-mi állhat mögötte? Segélykiáltások?

Figyelt kérdés

kis pszichológia!

ha valaki a munkahelyén nagyon durván lealacsonyító megjegyzéseket tesz saját magára, akkor ezt azzal a rejtett szándékkal teszi hogy majd a környezete elkezdi őt győzködni hogy ez nem igaz, nem is vagy buta ronda béna stb?

Ilyeneket mond saját magára: én egy f****asz vagyok egy s***egg vagyok semmire nem vagyok jó, agyon kéne engem lőni, fel kéne engem akasztani, egy ilyen ember pont ide való, én ezt érdemlem, nem érek annyit mint a levegő amit beszívok stb....

okt. 31. 13:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"Nem érdekel engem az ő gyávasága"

ja értem. világos. én eddig azt hittem az öngyilkossághoz a létező, az elképzelhető bátorság kell. nekem legalábbis nem lenne hozzá bátorságom.

okt. 31. 14:42
 12/18 A kérdező kommentje:

"az ilyen kis hülyék "

50 feletti az illető. 180 magas, 100 kiló. a klasszikus "kis hülye" igaz. egy valódi kamasz kiscsaj igaz-e?

okt. 31. 14:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Annyit megprobalhatsz, h mondod neki, h ne beszeljen ilyen stilusban onmagarol. Ha vagytok olyan viszonyban, akkor javasolhatsz terapiat, pszichodramat, kognitiv viselkedes terapiat stb. (Nem tudom jar-e.) Biztosan sok feldolgozatlan szart hordoz. A gyogyszerek nem minden.
okt. 31. 14:46
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is csak a gyáva ember lesz öngyilkos. 50 felett ennyire gyerekesen viselkedni....miért tűri meg a főnök? Hagyjátok rá a hülyeségét. Ha azt mondja, hogy ő kövér, mondjátok, hogy igen az vagy bmeg!
okt. 31. 16:52
 15/18 A kérdező kommentje:

"Szerintem is csak a gyáva ember lesz öngyilkos."

IGEN???? hát nekem lenne bátorságom hozzá!!! ENNÉL TÖBB bátorság mégis mihez kell? hm?

okt. 31. 17:14
 16/18 A kérdező kommentje:

".miért tűri meg a főnök? "

ööööö miért tűri? milyen munkahelyi szabályt sért meg azzal hogy magát lebarmozza? kirúgja ? Mire fel? A feladatát ellátja....

okt. 31. 17:15
 17/18 anonim ***** válasza:

Önbizalom hiánya, negatív önkepe van

Valós gyermekkori történések vezettek idáig

Ez a fajta beszédstílus is egy trauma válasz

Én ilyenkor mindig valami pozitívat mondok neki

Ha pl azt mondja hogy ronda, akkor megdicsérem a szemét

Vagy ha azt mondja hogy mennyire béna a munkában, felhívom a figyelmét arra hogy legutóbb milyen ügyesen megoldott egy feladatot

Légy támogató ha segíteni szeretnél neki

Viszont arra légy figyelemmel, nehogy félreértse, ne gondolja azt hogy nyomulsz

nov. 1. 14:22
 18/18 A kérdező kommentje:

"Viszont arra légy figyelemmel, nehogy félreértse, ne gondolja azt hogy nyomulsz"

hát egy 50-es kopasz kétajtó szekrény hapsira nem, de garantáltan nem fogok nyomulni.

nov. 2. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!