Nagyon durván lealacsonyító megjegyzések mögött amivel valaki saját magát illeti-mi állhat mögötte? Segélykiáltások?
kis pszichológia!
ha valaki a munkahelyén nagyon durván lealacsonyító megjegyzéseket tesz saját magára, akkor ezt azzal a rejtett szándékkal teszi hogy majd a környezete elkezdi őt győzködni hogy ez nem igaz, nem is vagy buta ronda béna stb?
Ilyeneket mond saját magára: én egy f****asz vagyok egy s***egg vagyok semmire nem vagyok jó, agyon kéne engem lőni, fel kéne engem akasztani, egy ilyen ember pont ide való, én ezt érdemlem, nem érek annyit mint a levegő amit beszívok stb....
"Nem érdekel engem az ő gyávasága"
ja értem. világos. én eddig azt hittem az öngyilkossághoz a létező, az elképzelhető bátorság kell. nekem legalábbis nem lenne hozzá bátorságom.
"az ilyen kis hülyék "
50 feletti az illető. 180 magas, 100 kiló. a klasszikus "kis hülye" igaz. egy valódi kamasz kiscsaj igaz-e?
"Szerintem is csak a gyáva ember lesz öngyilkos."
IGEN???? hát nekem lenne bátorságom hozzá!!! ENNÉL TÖBB bátorság mégis mihez kell? hm?
".miért tűri meg a főnök? "
ööööö miért tűri? milyen munkahelyi szabályt sért meg azzal hogy magát lebarmozza? kirúgja ? Mire fel? A feladatát ellátja....
Önbizalom hiánya, negatív önkepe van
Valós gyermekkori történések vezettek idáig
Ez a fajta beszédstílus is egy trauma válasz
Én ilyenkor mindig valami pozitívat mondok neki
Ha pl azt mondja hogy ronda, akkor megdicsérem a szemét
Vagy ha azt mondja hogy mennyire béna a munkában, felhívom a figyelmét arra hogy legutóbb milyen ügyesen megoldott egy feladatot
Légy támogató ha segíteni szeretnél neki
Viszont arra légy figyelemmel, nehogy félreértse, ne gondolja azt hogy nyomulsz
"Viszont arra légy figyelemmel, nehogy félreértse, ne gondolja azt hogy nyomulsz"
hát egy 50-es kopasz kétajtó szekrény hapsira nem, de garantáltan nem fogok nyomulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!