A férfiak egymás között miért beszélnek ilyen lealacsonyítóan a nőkről?
Figyelt kérdés
csak a csöcs,meg a segg,mintha egy darab húsról beszélgetnének. megy a "szúrnám,lőném,egy patront megér" dumák.a szívem össze szorul nőként...nektek férfiak tényleg ennyit jelent a női nem? hogy egymás között úgy beszéltek rólunk,mintha tényleg csak beszélő lyukak lennénk? :(2020. márc. 8. 18:33
1/17 anonim válasza:
Fura férfiakkal tarthatsz kapcsolatot...
Az én környezetemben egyetlen férfi se beszél így nőkről.
2/17 anonim válasza:
Szerintem ezt a kérdést nem nő tette fel. :D
Annyira rájátszik.
3/17 anonim válasza:
Akkor nézegesd kicsit ezt az élőlényt, jónéhány nő hogy beszél a férfiakról:(nemrég linkelte valaki itt..)
4/17 anonim válasza:
Ilyenek a férfiak egymás között:DD
Ettől nem jelenti azt hogy csak hús darabnak néznek valakit
5/17 anonim válasza:
Ja,ez vagy troll vagy femináci.
6/17 anonim válasza:
Mégis mire számítasz, milyenek legyenek? Emberiek? Ne hülyéskedj, ez nem egy lányregény.
7/17 anonim válasza:
1, Nem minden férfi beszél így.
2, Egyes nők tényleg csak húsdarabok szintjén mozognak. Maguktól, önként.
3, A nők ugyanezt csinálják, csak szebb szavakkal.
8/17 anonim válasza:
Hát a legtöbb tényleg csak beszélő lyuk.
9/17 anonim válasza:
Nem tudom te milyen közegben élsz és milyen körökben forogsz, de nálunk ez nem szokás. Sem a munkahelyen, sem pedig baráti társaságban. Bár igyekszem kerülni az olyan egyedeket, akiknek 70 körül mozog az IQ-ja, szóval lehet ezért sem találkoztam eddig ilyennel.
10/17 anonim válasza:
Csak, akik olyanok.
Értelmes emberekkel beszélgess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!