Sok helyütt szokás rálicitálni, megjegyzéseket tenni egymás karácsonyi ajándékaira?
Tehát mikor anyuka vagy apuka kijelenti, hogy "bezzeg az én szüleim mennyi mindent vettek a gyereknek, miközben a te szüleid csak ilyen semmiséggel szúrták ki a szemét", vagy hogy "az én testvérem milyen remek ajándékot hozott neki, miközben a tiéd csak ezt a vacakot"
Rendben van, hogy be-becsúsznak kevésbé praktikus ajándékok vagy nagy melléfogások, de én most azokra a példákra gondolok, amikor direkt azért fitymálják a másik ajándékait, hogy ezáltal a sajátjaikét nagyítsák, miközben ez nem feltétlenül igaz.
nálunk a nagyszülők általában megkérdezik, minek örülne a gyerek, mire van szüksége. vagy megkér minket, hogy bizonyos összegért vegyünk neki cipőt, ruhát vagy amire szüksége van.
Nálunk nem szokás ez a nagy rongyrázás, meg minél több értelmetlen ajándékot, 30. pohárkészletet, hanem általában megbeszéljük és ez mellé egy kis apró meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!