Aki több fiókot is létrehoz ezen az oldalon, hogy a saját válaszait fel, másokét pedig lepontozza, az miért csinálja ezt?
Nem tudom mióta használom ezt a fórumot, pár éve biztosan, ebből adódóan viszonylag “sok” időt töltök itt.
Feltűnt, hogy van egy (vagy akár több) ember, aki rengetegszer manipulálja a kérdések alatti válaszok hasznossági rátáját több fiókkal.
Gyakorlatilag az történik, hogy az illetőnek van egy véleménye, azt felpontozza a többi fiókjával, aki pedig nem ért vele egyet, bármilyen ész érvet felhozva vizatkozni mer, azt lepontozza.
Ha jól láttam, ez pár embernek feltűnt még rajtam kívül, de hiába szóltunk/szólunk neki/nekik. Abszolút süket fülekre talál a mondanivaló.
Valaki ennyire nem bírja elviselni, ha valakinek más a véleménye, vagy milyen pszichológiai folyamatok játszódnak le egy ilyen ember fejében?
Szerintem is paranoia. Honnan veszed hogy másik fiókkal pontozgatnak? Ezt nem tudhatod, csak hiszed, mert üldözési mániád van.
Engem is meggyanúsítottak már azt hiszem kétszer is ezzel, pedig egy fiókom van csak.
Lehet pont te gyanúsítgattál, mert nem tudtad elviselni, hogy más emberek is egyetértenek velem? 🤔
Mondjuk ez már régebben történt, neked meg most gondolom friss az élmény :D
2-es lehet.
Amúgy igaza van, sokszor van, hogy értelmes, a kérdezőnek nem tetsző véleményeket full lenyomnak. Vagy az van, hogy amit a kérdező mond, vagy vannak nullázó trollok, normális válaszoknál, vagy sok ember nem tud olvasni.
Tudtommal egy számítógépről vagy laptop csak egy felhasználóval lehet pontozni valakit.
Legalább is nálunk az egyik céges gépet 3-an is használják és nem lehet csak egy felhasználóval pontozgatni.
VPN, proxy, mobilnet...
Nem géphez van kötve az ilyesmi..
(Már bocsánat, hogy hozzászóltam, szakmai szemmel néztem csak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!