Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet az oka annak, ha...

Mi lehet az oka annak, ha valaki nem használja / tagadja / elutasítja a saját erejét, karizmáját, adottságait, tehetségét? Ismersz ilyen embert?

Figyelt kérdés

nov. 8. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg mert nem tudja a saját erejét karuzmájàt adittságait kiaknázni használni felhasználni.

A pokember meg ezek is eleinte csak tanulják.

Meg ez kb az, hiába van kapád is ha nem tudsz kapálni.

nov. 8. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szamtalan ilyet ismerek. Pl drogosok bűnözők is. Ezek képesek szervezetten is mukodni akár egy hadsereget is irányítani milliokat keresni stámolni a veszteséggel belekaljulálnj a kockázatokat, extrém szocializáltak millios ismerettséguk kapcsolatrendszeruk vannak kulfoldre is meg stb manipulativak eszesek rafináltak, ha mindezt legalitásba fektetnék szárnyalhatnának.

Dehát nem. És nem.

Tehetségek vesznek el züllenek el és nem happy end a vége.

Pedig mindenük adott hozzá.

nov. 8. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

Hát az első amire így hirtelen gondoltam, hogy lehet, hogy fel tőle.

Mar nem úgy hogy bántana vagy ilyesmi, hanem fél attól, hogy ha használja az erejét, akkor másokra az milyen hatással lesz.

Szóval sztem tart attól, hogy másokra milyen hatással lesz ezekkel, vagy hogy az esetleges siker/kudarc rá milyen hatással lesz. Fejébe száll, vagy pofára esik...stb.

Esetleg tart attól, hogy bajt hoz rá (tagadásnál)

Vagy nem látja ezeknek a tulajdonságoknak az értékét mások és saját maga számára. (nem hasznalja, elhanyagolja)

nov. 8. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Karizmája egyéniségeknek van.
nov. 9. 04:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nincs teljesen tisztában a képességeivel, vagy azokat nem tudja kellően kihasználni, kamatoztatni, mert vagy nincs olyan közegben, ahol ezeket használni tudná, vagy nem is tudja, pontosan hogyan is kellene ezt megtenni. Vagy nem ismeri fel az ezekre alkalmas helyzeteket, helyeket.

Valamelyest kicsit én is ilyen voltam; első gyakorlati helyemen világítottak rá arra, hogy valójában sokkal több van bennem, mint én azt valaha is gondoltam volna. Jó, nem is voltam előtte még hasonló helyzetben, de ők nagyon hamar megláttak bennem valamit, amit én addig nem.

De hasonló volt egyetemen is; egyik tanárom beajánlott egy remek ösztöndíjra, és közben annyira hitt bennem 1 félévnyi "ismeretség után", hogy még egy nagy megbeszélésen is tartott rólam egy "mini előadást", hogy mennyire való nekem az ösztöndíj. Amit utána még 2x el is nyertem:)

tegnapelőtt 11:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!