Mit csináljak hogy ne nézzenek le egy társaságban és hülyének se nézzenek? Kiderült lenéznek, de nem tudom miért. Lány vagyok.
A legfontosabb tanácsom, hogy ne kezdj találgatni. Csábító ilyenkor kiválasztani egy jó tulajdonságodat, és ráfogni, hogy nem bírják, mert irigyek. Az írásod alapján elindultál ebbe az irányba. Ne tedd, hülyeség.
Elmesélnéd kicsit részletesen, hogy pontosan ki néz le, és hogyan, kitől tudtad meg?
Ezt a szókimondó vagyok, meg az igazat mondom-ot inkább felejtsd el, van társadalom (japán) ahol ilyet egész egyszerűen nem tűrnek meg.
Nálunk túl nagy szabadsága van a viselkedés formáknak.
Ha népszerű akarsz lenni, legyél szerény, kedves, érdeklődő, jó hallgatóság.
Véleményed meg jobb, ha magadban tartod.
5-ös, te vagy a kivétel, aki szenved emiatt. De én férfiként is megéltem a nőknek eme oldalát. Ugyanaz a munka nőkkel egy szenvedés, míg férfiakkal móka és kacagás. Szimplán azért, mert a nők állandóan versengtek ahelyett, hogy csak magukkal foglalkoztak volna és a saját csapatukkal. Én aszondom, hogy engedd el, ne foglalkozz velük.
Egyébként írj konkrétumokat, hogy miből érzed lenézve magad, kíváncsi vagyok, hogy ez munkahelyen neked miből jön át.
Nem lehet, hogy TE nézel le másokat, és ez látszik a nonverbális kommunikációdon, vagy azon, ahogy bánsz másokkal?
Másik tippem, hogy egész egyszerűen személyiségre nem illesz a többi lány/nő közé. Ahogy megfigyeltem, a pasik ilyen szempontból elnézőbbek, ha a lány minimum átlagosan néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!