Mit csináljak, hogy ne szorongjak társaságban, emberek között?
Szerintem sokkal egyszerűbb, mint az, amit felsoroltak előttem.
Próbálj arra koncentrálni, hogy minél több társaságban fordulj meg különböző programokon, bulikban, stb., s így lehetetlen, hogy ne koncentrálj rá egy-két nagyon érdekes emberre. Tehát: mindenképpen mozdulj ki a monoton életedből. Én is befelé forduló ember vagyok mind a mai napig, de nekem ez segített.
Ugyanakkor látom, hogy sulis vagy még, de akkor is megpróbálkoznék 1-2 szolgáltatással egy kozmetikai szalonban, pl. 2 havonta el szoktam menni fodrászhoz és bár semmi extrát nem kérek, de annyit igen, hogy valami jó vágást, befésülést, igazítást csináljon a hajamon (a legjobb pszichológus egy fodrász :P), illetve kozmetikusnál ki szoktam próbálni vagy egy jó sminket (pl. házibuliba) vagy pedig arcmasszázst. Nem drágák ezek a szolgáltatások és lelkileg egy kicsit helyre pakolnak :), magabiztosabb is leszel. Ha erős sportokat végzel, azok is segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!