Vannak itt szuperérzékeny emberek?

Annyian vannak az oldalon, hogy bizonyára vannak olyanok is, akikhez szólsz.
Mindazonáltal nem is biztos, hogy ez a legfőbb kérdés, hogy vannak-e, hanem az, miképp kezeld ezt a helyzetet. Nem szabad dependenssé válni, de antiszociális se legyél
Arisztotelész etikáját követve javaslom, próbáld meg mindenben megtalálni az egyensúlyt, kivéve 3 dolog: jó, szeretet, igazság! A kritikát is ennek szellemében próbáld kezelni

Vannak.
Tapasztalat alapjan mondom, neked kell alkalmazkodni mindenben. Ha beledöglesz, akkor is.

Az itt felsorolt 23 közül nálam 19 abszolút megvan, ha ebből reális és érdemi konklúziót lehet levonni, akkor nagy valószínűséggel én is ez lehetek. Mondjuk elég sok mindent megmagyarázna.

Jelen
De én nem érzelmileg vagyok érzékeny hanem az érzékszerveim
Undorodom rengeteg szagtol, ételtől, látványtól, a fájdalmat nem bírom, illetve a zajoktol meg tudnám ölni magam
Fűnyíró, porszívó, ha a szomszédban fúrnak volt hogy már elbőgtem magam
De ami a legrosszabb hogy emiatt nem lehet kapcsolatom mert semmitől sem undorodom jobban mint a nem szép tökéletes testű férfiak, ebből meg extra kevés van
Emiatt sosem volt kapcsolatom
Érzelmileg nem vagyok érzékeny, magabiztos vagyok, megbántani nem tudnak
De hatalmas hátrány ez az életben, én sokszor élni sem akarok emiatt

Most töltöttem ki a tesztet
Asszem ki lehet jelenteni hogy a legfelső pár százalékban vagyok... biztos könnyű így az élet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!