Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt szuperérzékeny...

Vannak itt szuperérzékeny emberek?

Figyelt kérdés
Nemrég hallottam erről a kifejezéstől. Utánnanéztem és szinte teljes mértékben rám illik. Sajnos sose voltam igazán kompatibilis a környezetemmel. Elfogadom az önkritikát, de amikor mindig csak másokhoz hasonlítanak és csak a rosszat kapom emiatt, az elég rosszúl esik. Hajlamos vagyok túlgondolni a dolgokat. És az otthoni folyamatos ugráltatás és csesztetés miatt sem igazán tudok feltöltődni egy fárasztó hét után (tervben van a költözés). Másnak is vannak ilyen problémái, ti hogy kezelitek ezt? A környezetetek hogy áll hozzátok?
febr. 3. 09:03
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Csakhogy ereztessem hogy mit okoz az HSP

jelenleg azért nem alszom mert vettem egy új testápolót, mert nem volt az amit használni szoktam

A boltban semleges illata volt, most viszont a bőrömön kva erős és így nem tudok elaludni

Pedig reggel 5-kor keltem

Illetve az extra Érzékeny bőrre ajánlott arckrém amit szintén ma vettem az én szememet és a szem környékemet teljesen kicsípte.

5000 Ft kuka pedig jelenleg nagyon sporolnom kell...

ez már kb a 15. krém amit ki kell dobnom mert vagy a szagát nem bírom a bőrömön vagy extra érzékeny bőrre való krémre IS allergiás vagyok.

Tessék. Más azt ken magára amít akar, én meg egy kbsztt krémet nem tudok venni és több tízezer Ft megy a kukába emiatt....

most is kattog a kbsztt radiátor mert télen random el szokta kezdeni

Persze a saját anyám lecsesz hogy “mi az isten bajod van már megint”. Képtelen felfogni hogy nekem a radiátor kattogása olyan mint hogyha valakinek a fejét egy kalapáccsal ütnek…

Arról nem is beszélve hogy minél idősebb leszek annál brutálisabb módon undorodom a nyers hústól, ezért már a boltba és úgy kell mennem hogy előre ki kell számítanom hogy nehogy véletlenül a húspult közelébe kerüljek, mert biztos hogy öklendezés lesz a vége. Ma is megtörtént

Kérdezem van értelme így ennek?

febr. 22. 21:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!