Vannak itt szuperérzékeny emberek?

Csakhogy ereztessem hogy mit okoz az HSP
jelenleg azért nem alszom mert vettem egy új testápolót, mert nem volt az amit használni szoktam
A boltban semleges illata volt, most viszont a bőrömön kva erős és így nem tudok elaludni
Pedig reggel 5-kor keltem
Illetve az extra Érzékeny bőrre ajánlott arckrém amit szintén ma vettem az én szememet és a szem környékemet teljesen kicsípte.
5000 Ft kuka pedig jelenleg nagyon sporolnom kell...
ez már kb a 15. krém amit ki kell dobnom mert vagy a szagát nem bírom a bőrömön vagy extra érzékeny bőrre való krémre IS allergiás vagyok.
Tessék. Más azt ken magára amít akar, én meg egy kbsztt krémet nem tudok venni és több tízezer Ft megy a kukába emiatt....
most is kattog a kbsztt radiátor mert télen random el szokta kezdeni
Persze a saját anyám lecsesz hogy “mi az isten bajod van már megint”. Képtelen felfogni hogy nekem a radiátor kattogása olyan mint hogyha valakinek a fejét egy kalapáccsal ütnek…
Arról nem is beszélve hogy minél idősebb leszek annál brutálisabb módon undorodom a nyers hústól, ezért már a boltba és úgy kell mennem hogy előre ki kell számítanom hogy nehogy véletlenül a húspult közelébe kerüljek, mert biztos hogy öklendezés lesz a vége. Ma is megtörtént
Kérdezem van értelme így ennek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!