A mai fiatalok mentalitását látva, szerintetek 50 év múlva már vissza leszünk fejlődve?
Számtalan olyan fiatalt ismerek, akik esszéket írnak nemzetközi pályázatokra, 16 évesen innovatív üzleti modellekkel milliós befektetéseket szereznek, diákszervezeteket szerveznek ügyek körül, stb. Több 16-18 éves gyakornok is van a cégemnél, aki jobban és hatékonyabban gondolkodik és dolgozik mint sok egyetemi professzor kollégám.
Rossz közegben mozogsz, nyilván te nem értél el sokat az életben, mert akkor látnád azokat, akik szintén tolják a dolgokat.
Nem hinném hogy vissza fejlődésbe torkollana ez az egész, a mostani fiatalság már 16-18 évesen minimum egy idegennyelvet beszél csaknem folyékonyan, mire befejezi a diplomát addigra még idegennyelvet magáénak tudhat. A mostani fiatalok annyiban térnek el az előző generációtól, hogy kevesebb munkával akarják megkeresni a nagyobb pénzeket, és nem akarnak naponta 10-12 órákat dolgozni. Többidőt töltenek utazással, pihenéssel, mindezt gyakrabban, mint az előző korosztályuk. Megfontoltabbak lesznek az élet több területén, és a gyerekvállalást se fogják elkapkodni.
Ezt az életet Magyarországon aligha fogják tudni megcsinálni, éppen ezért inkább külföldre fognak költözni, és ott fognak egy ilyen életet felépíteni.
Életképtelen, nyavalygós puhány banda ez, igazad van kérdező.
Nyávognak mint a sérült macskák, szabályos nyomorék egy generációk ezek.
Fizikai melóra totál alkalmatlanok már, csak az egyetem, diploma, és várják a megváltó messiást.
Ha meg nem jön be, sírnak, mint a ratyik.
Szánalmas a legtöbb.
18, gratulálok mert te sem vagy jobb. Az a generáció vagyok akit te lehordassz a sárga földig, és minden barátom, ismerősöm, és szerettem nevében ezt kikérem magamnak. Az hogy életképtelenek lennénk? Miért is?
Köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmem hogy nyomorék vagyok, kíváncsi vagyok hogy miket értél el az életben. Csak mert nekem annó 14 évesen már nyelvvizsgám volt. Azt hogy nem vagyunk képesek fizikai munkára, nem tudom honnan veszed, nekem még az általános iskolai osztályomból nagyon sok ember állt katonának, mentek építő iparba, vagy pl autószerelőnek. Az meg hogy kell a diploma? Sajnálom hogy nekem nem az az életcélom hogy a szalag mellett haljak meg minimálbérért. Nagyon jól letetted a szegénységi bizonyítványod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!