Szerintetek a mai fiatalok kibírnának fél év katonaságot?
Figyelt kérdés
Itt arra értem, hogy ott fél évig nincs okosteló, reggel 6-ra bekell ágyazni, lezuhanyozni, mert 6 tól sorakozó reggelihez, ahol nem nézik hogy a kölyök vega e, vagy válogatós, időre kell enni. A feletteseknek ott nincs vissza beszélés, stb. Szerintetek ezeknek a gyerekeknek kb hány %-a bírná ki fél évig?#sorkatonaság #az elkényeztetett kölyköknek
nov. 9. 11:21
1/40 anonim válasza:
Nyilván kibírná mind,mert nem lenne más választásuk.
2/40 anonim válasza:
Kibírja mindenki. Régen is voltak takony emberek. Maximum azt, aki extrán takony, el se viszik.
3/40 anonim válasza:
Ha az iskolát kibirja valaki 12 évig akkor ezt is.
4/40 anonim válasza:
Szerintem egyedül a telónélküliséget nem bírnák ki, mert már a telón lóg mindenki és belehal,ha egy percen belül nem nézhet bele ötször.
6/40 A kérdező kommentje:
Igen, tőlünk ez miatt rúgtak ki két 20 éves gyereket. Mert nem dolgoztak, hanem a telót nyomkodták.
nov. 9. 11:44
7/40 anonim válasza:
Mert idősek nem nyomkodják a telefont?
8/40 anonim válasza:
Te kibírnád, ha kérdeznéd meg ezt újra?
Pár hete ugyanezzel a szöveggel volt kiírva ez.
9/40 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Ez nem volt eleg?
10/40 anonim válasza:
#6: volt egy új, ötvenes kollégám, akinek tréninget tartottam. Megkérdezte, hogy felveszem-e az anyagot,de mondtam, hogy nem.
A tréning felében a mobilját nyomkodta. Ennyit arról, hogy én vegyem fel, mert képtelen 50 percet figyelni.
Szóval minden korosztályban van ilyen példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!