Szerintetek a mai fiatalok kibírnának fél év katonaságot?
Háborúsdi ide vagy oda, azért senkinek sem ártana meg. Eddig elleneztem, de ha itt lenne háború, úgy, mint az ukránoknál és gyűjtenék az utcáról a férfiakat, hát úgy vagyok vele inkább 2-3 év sorkatonasággal tanítsák meg az alapokat, mint jó esetben 1-2 hét gyorstalpaló után irány a frontra golyófogónak.
Én peches vagyok szóval hiába lettem volna sorkatona az elsők között lelőnének. De még is csak több esélye van annak aki rutinból cselekszik, mint annak aki azon agyal hogyan kell visszalőni.
A katonaság arra jó, hogy szolgaságra nevelje az embereket.
Aki életképtelen, azon a katonaság nem segít, sőt pont az ilyenek voltak öngyilkosok.
Igazából akik nem bírnák ki ők eleve betegek, pl autisták, szociális fóbiások, szorongásos zavarral küzdők, akik nem tudnak hosszú ideig közösségben lenni.
Amúgy nem kell mindenkinek közösségi embernek lenni, ahhoz, hogy hasznos legyen.
Pl dolgozhat egyéni vállalkozóként vagy home officeban.
Az hogy a munkavállaló pedig egy eszköz, az nem hasznos, hanem határsértés.
Ugyanúgy, ahogy a katonaságban is a csicskáztatás, mások megalázása.
Aki ezt nem tűri, nem azzal van a bak, hanem azokkal, akik másokkal ezt csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!