Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek a mai fiatalok...

Szerintetek a mai fiatalok kibírnának fél év katonaságot?

Figyelt kérdés
Itt arra értem, hogy ott fél évig nincs okosteló, reggel 6-ra bekell ágyazni, lezuhanyozni, mert 6 tól sorakozó reggelihez, ahol nem nézik hogy a kölyök vega e, vagy válogatós, időre kell enni. A feletteseknek ott nincs vissza beszélés, stb. Szerintetek ezeknek a gyerekeknek kb hány %-a bírná ki fél évig?

#sorkatonaság #az elkényeztetett kölyköknek
nov. 9. 11:21
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
86%
20. Jól van Ánusz hadnagy, takarodó!!
nov. 9. 16:50
 22/40 anonim ***** válasza:
0%
Mivan 21es fáj az igazság?!
nov. 9. 17:01
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igazság, ez egy értelmetlen f@szság, a háborúsdi!
nov. 9. 18:46
 24/40 anonim ***** válasza:
0%

Háborúsdi ide vagy oda, azért senkinek sem ártana meg. Eddig elleneztem, de ha itt lenne háború, úgy, mint az ukránoknál és gyűjtenék az utcáról a férfiakat, hát úgy vagyok vele inkább 2-3 év sorkatonasággal tanítsák meg az alapokat, mint jó esetben 1-2 hét gyorstalpaló után irány a frontra golyófogónak.

Én peches vagyok szóval hiába lettem volna sorkatona az elsők között lelőnének. De még is csak több esélye van annak aki rutinból cselekszik, mint annak aki azon agyal hogyan kell visszalőni.

nov. 9. 20:41
 25/40 anonim ***** válasza:
19+ Ezt az ismerősöd hazudta , a szerb probléma magánügy volt egymást ölték polgárháborúban . Nato avatkozott bele és Ifor . Innen nem küldtek sem vezényeltek át senkit . Akkor voltunk határőrök és mozgósítást kaptunk 94től 95ig , 1 év alatt 3at , levitték sorra az alegységeket dandárt a határra légifelderítést harkocsizókat stb .Sátrakban dekkoltunk . Sok menekült érkezett és dezertőr , szó nem volt magyar kommandós vagy katonai beavatkozásról . Az a tag egy kamugép .
nov. 9. 21:14
 26/40 anonim ***** válasza:
Amennyiben a mozgatásuk fegyelmezés a programok lekötik a figyelmet akkor 3 nap után fel sem tűnik a mobil a tv hiánya. Érdemes hasznos komoly sereget fenntartani önkéntesekből hivatásosokból . Sorozást is lehet 1.5 hónap alatt tartalmas profi szakmai hadi kiképzést . Ami nekem jutott 1 év moslék felesleges ügyelet mállott romokban tré ruhákban szerencsétlen tisztek és sorkatonákkal az értelmetlen . Osztrák határnál beszéltünk a nyugati sorozottakkal, jeepel jártak fűthető ruha golyóálló sisak plasztiktokos automatafegyver cb éjjellátó , 12 órás szolgálat , tetszett nekik . Ránk elsőre azt hitték régi háborús filmet forgatunk ....
nov. 9. 21:23
 27/40 anonim ***** válasza:
6%
Kizárt, rengetegen kifeküdnének.
nov. 9. 22:17
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Kibírnák, de én nem bírnám ki, hogy ne szabotáljam az állam sorozási törekvését minden lehetséges eszközzel akkor is, ha emiatt lecsuknak. 40/F, szuverén állampolgár
nov. 9. 22:29
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

A katonaság arra jó, hogy szolgaságra nevelje az embereket.

Aki életképtelen, azon a katonaság nem segít, sőt pont az ilyenek voltak öngyilkosok.

Igazából akik nem bírnák ki ők eleve betegek, pl autisták, szociális fóbiások, szorongásos zavarral küzdők, akik nem tudnak hosszú ideig közösségben lenni.

Amúgy nem kell mindenkinek közösségi embernek lenni, ahhoz, hogy hasznos legyen.

Pl dolgozhat egyéni vállalkozóként vagy home officeban.

Az hogy a munkavállaló pedig egy eszköz, az nem hasznos, hanem határsértés.

Ugyanúgy, ahogy a katonaságban is a csicskáztatás, mások megalázása.

Aki ezt nem tűri, nem azzal van a bak, hanem azokkal, akik másokkal ezt csinálják.

nov. 10. 01:01
 30/40 anonim ***** válasza:
75%
25. Te már csak tudod, nem úgy nézett ki mint aki kamuzik. Ő nem tudom melyik határrészen volt, de átküldték. 18-20 éves gyereknek az mekkora SOKK hogy ilyeneket lát, mert az bizony még gyerek, hiába felnőttkorú!
nov. 10. 05:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!