A mai fiatalok mentalitását látva, szerintetek 50 év
múlva már vissza leszünk fejlődve?
Figyelt kérdés
Szakmát nem akarnak, érettségi+diplomával is hülyék, egy zseniről se hallottam, csak a teló nyomkodás érdekli őket. Ennyire vissza fog fejlődni az emberiség?
Mintha az idősebbek annyira értelmesek és fejlettek lennének. Némelyik egy zsák krumpliért elárulja a hazáját.
ma 11:20
2/12 A kérdező kommentje:
Hát okosabbak is vagyunk, nem dz-k. :) Digitális zombik. :)
ma 11:25
3/12 anonim válasza:
1 ez igaz, idősebbek se különbek.
ma 11:25
4/12 anonim válasza:
Minden korosztályban van mindenféle ember; már az ókorból is maradtak fent írások, amikben az akkori idősek panaszkodtak az akkori fiatalokra, hogy mennyire lusták, mennyire nem érdekli őket semmi és hogy rossz irányba fog menni a világ. (Például Arisztotelésztől a "Retorika" vagy Horatius-tól a "Ódák" harmadik könyve.) Több ezer éve ugyanaz a szöveg megy, mégis, valahogy a fejlődési tendencia megvan. 1300-ban is szidták a fiatalok öltözködését és beszédstílusát, és 2024-ben is.
Sose fogom megérteni ezt a gyűlölettel bűzlő általánosítást és ítélkezést. Ahogy írtam, semmi újdonság nincs benne, de fura, hogy még mindig ennyire szeretnek egyesek utálkozni.
23/N
ma 11:34
5/12 anonim válasza:
A "telónyomkodás" arról is szól ám, hogy meg lehet oldani olyan problémákat 10 perc alatt, amivel digitalizáció nélkül tökölsz 2 napig. 35 leszek, szóval nem vagyok feltétlenül fiatal, de így is mindenre informatikai megoldást keresek, mert nem a kőkorszakban élek.
ma 11:51
6/12 anonim válasza:
Kérdező, párom apja, aki most 72 éves, mindig is nagyon alacsony értelmi és érzelmi intelligenciával rendelkezett és rendelkezik most is. Párom rengeteg traumát szerzett miatta gyerekkorában, amit most felnőttként kell feldolgoznia.
Mindig is voltak, vannak és lesznek is buta emberek.
ma 12:09
7/12 anonim válasza:
Amíg magadfajta beképzelt valakik okoskodnak, bármi lehet.
ma 12:14
8/12 anonim válasza:
"egy zseniről se hallottam"
Ez tulajdonképpen a saját szegénységi bizonyítványod, hiszen fiatalok között is (pont mind eddig bármikor) vannak szép számmal sikeres emberek, vállalkozók, sportolók, "zsenik" minden szakmában.
ma 12:15
9/12 anonim válasza:
Figyelj fiatal vagyok és elegem van az ilyen emberekből mint te. Őszintén ki van veletek a f@aszom. Soha senki nem kérdez meg minket amint megszólalunk csak gyerekek vagyunk, még semmit nem tudunk. Nem tudtam még olyan idősebb emberrel vitatkozni épeszűen aki ha nem értettünk valamiben egyet akkor nem vágta a fejemhez hogy majd rájössz. Az ilyen idősebb emberek szokták kiplakátolni hogy az ő idejükben még meg volt a tisztelet, de ha meglátnak az utcán akkor köpnek utánam. Egy egész generációt általánosítgattok, és mondjátok hogy mind digitális zombik. Akkor senkinél ne legyen telefon és ha valaki össze esik az utcán ne hívjunk hozzá mentőt hanem küldjünk róla táviratot hogy meghalt. Sok idős ember együgyű és nem is érdekli őket hogy mi van a világban, vagy hogy mi hogy működik. Ez a digitális zombiság meg egy akkora habi szöveg. Ha a ti fiatal korotokban is lett volna telefon, nem kell tagadni használtátok volna, ugyanannyit mint mi. És ennek a kérdésnek a kiírása után mire számítottál? Hogy majd mindenki mocskolni fogja a fiatalokat?
ma 12:16
10/12 anonim válasza:
"Hát okosabbak is vagyunk, nem dz-k. :) Digitális zombik. :)"
Mennyire szánalmas, amikor a digitális zombi a digitális világban bizonygatja, hogy ő nem digitális zombi... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!