Más is utálja a telet?
Én utálom a szó szoros értelmében.
Miért: mert korán sötétedik, későn világosodik, sok ruhát kell felvenni kintre, kopár a táj, kopaszak a fák és fázunk. Gyakran folyik az orrom, köhögök, szmogos a levegő és a köd kaparja a torkom, eldugul tőle az orrom is. Itt vidéken a füstokádó kémények bűze miatt sétálni sem lehet egyet a levegőn. Városban az autók okádják a gázt, az pedig azért rossz.
Kabát alatt sokszor beizzadok ha megyek valahova, utána azért fázok meg. Kint nem lehet ülni, nem lehet azokat csinálni, amiket nyáron megtehet az ember.
Egyszerűen kibírhatatlan egy évszak. Mit lehet benne szeretni? Talán ha esik a hó az tényleg szép, de mikor már latyak lesz, na az is okádás. Ezen kívül szerintem semmi jó benne, bár a hóért se vagyok oda, csupán ennyi kis szépet fedezek fel benne jóindulattal.
Nyáron ellenben mindent lehet csinálni, 9-ig világos van, tombol az élet.
Azon agyalok, hogy vészelem át megint, mert a gáz és a tűzifa is rohadt drága és a fűtésre megy el a legtöbb pénz az évben. Nyáron rezsit se fizetek, mert nálunk a hűtőn kívül más nem fogyaszt, mivel légkondink nincs és nem is kell, valamint a víz is villanybojlerről megy éjszakai árammal, minimál a fogyasztás. Ti hogy vészelitek át a telet?
Nekem az 5 fok már hideg
Inkbb legyen 40 fok de én ruhellem a hideget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!