Lehet az embernek normális élete, ha nem akar autót vezetni mert utálja?
"Lehet az embernek normális élete, ha nem akar autót vezetni mert utálja?"
Lehet, de neked nem lesz. Majd lejjeb leírom, miért nem.
"Például ha neki van, akkor biztos elvárja hogy a férfinak is legyen. Ha nincs neki, akkor azért várja el. Jól látom?"
Nem, rosszul látod. Süt rólad, hogy a nőkkel kapcsolatos sikertelenségedet a jogosítványod hiányára fogod. Ezzel a szemléletmóddal pedig valóban sosem lesz barátnőd.
Ja ez is iranyitott kérdés hogy csak egy válasz a helyes csak.
De rühellem ezt hogy nem lehet szubjektiven írni mert másnak nem tetszik.
A gyk miert nem szabalyozza hogy like gomb a pontozas?
Lehet természetesen. Sok férfinak nincs jogsija, én is ismerek ilyeneket. Sokszor nehéz egy helyzet így. Például haza kell vinni egy nehéz tárgyat, nagybevasarlas, vagy kórházba kell vinni egyik családtagot. Akkor taxit kell hívni.
De ha olyan helyen laksz, ahol nincs taxi, akkor meg nehezebb.
Nekem van egy olyan pasi barátom, aki családos, jogsija is van, de autója nincs. Ritkán kell nekik autó, mert városkozpontban laknak, parkolohely se igen van.
Ilyenkor bérel egy autót minden gond nélkül.
De valóban, ahogy itt valaki írta, szerencsétlennek fogod magad érezni a nőkkel való kapcsolatban is emiatt. Ezért inkább menj el egy pszichológushoz vagy kineziológushoz, hogy ezt oldja ki belőled.
Kocsival ha költséges is de kényelmesebb az élet. Nekünk 2 gyerekünk van, néha betegek akkor orvoshoz kell menni, nem tudom, hogy tudnánk bebuszozni lázas gyerekekkel, meg babakocsival.
Aki szeret elfogad, ha nagyon akar kocsit vesz magának.
Nekem volt olyan barátom akinek nem volt kocsija, bevallom, nagyon untam a gyaloglást, metrózást. Szakítottunk, de nem csak emiatt. Azóta se volt olyan jó pasim. Én a kényelmet választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!