Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet az embernek normális...

Lehet az embernek normális élete, ha nem akar autót vezetni mert utálja?

Figyelt kérdés
Így is lehet olyan nőt találni aki elfogad vagy lehetetlen? Például ha neki van, akkor biztos elvárja hogy a férfinak is legyen. Ha nincs neki, akkor azért várja el. Jól látom? Én egyébként egyszer bele fogtam a jogosítványba de nem is voltam valami ügyes plusz meg sem tudták mondani mennyi órát kéne még venni. Ráadásul rájöttem hogy utálom is. Végül nem csináltam meg. És nem is akarom.

aug. 11. 11:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul láttod. Nekem van jogsim, páromnak nincs. Autóm nincs. Párommal 11 éve vagyunk együtt. Nem is akarunk autót. Hiána van jogsim, nem szeretek vezetni, nem szereztem rutint, meg sok az elmebeteg az utakon. Mikor tanultam vezetni 2012-ben, nem volt ennyire veszélyes közlekedni.
aug. 11. 11:25
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Ui. Természetesen lehet teljes életed autó nélkül is. Rengeteg pénzt meg lehet spórolni így.
aug. 11. 11:26
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet az embernek normális élete, ha nem akar autót vezetni mert utálja?"

Lehet, de neked nem lesz. Majd lejjeb leírom, miért nem.

"Például ha neki van, akkor biztos elvárja hogy a férfinak is legyen. Ha nincs neki, akkor azért várja el. Jól látom?"

Nem, rosszul látod. Süt rólad, hogy a nőkkel kapcsolatos sikertelenségedet a jogosítványod hiányára fogod. Ezzel a szemléletmóddal pedig valóban sosem lesz barátnőd.

4/26 anonim ***** válasza:
89%
Nem várom el, de lehet, hogy vállalhatatlanul nehéz lenne az életünk, ha a férjem sem vezetne.
 5/26 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nincs normalis életem kocsi nelkul. Kb vmi gyaloglo migránsbak erzem magam. Több ezer km van már bennem.
aug. 11. 11:28
 6/26 anonim ***** válasza:
85%

Ja ez is iranyitott kérdés hogy csak egy válasz a helyes csak.

De rühellem ezt hogy nem lehet szubjektiven írni mert másnak nem tetszik.

A gyk miert nem szabalyozza hogy like gomb a pontozas?

aug. 11. 11:33
 7/26 anonim ***** válasza:
53%
*nem like gomb
 8/26 anonim ***** válasza:
67%
Én utálom az autót nőként. (Van párom) párom se szeretne vezetni.10 éve együtt vagyunk. Budapesten lakunk, meg se lehet mozdulni a sok autótól, nincs parkoló sem normálisan. Nekünk ez így megfelel, ez az autómentes élet. Amúgy sok hülye van az utakon, nincs kedvem balesetet szenvedni csak azért mert egyesek ittasak, vagy nyomják a telefont vezetés közben.
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Lehet természetesen. Sok férfinak nincs jogsija, én is ismerek ilyeneket. Sokszor nehéz egy helyzet így. Például haza kell vinni egy nehéz tárgyat, nagybevasarlas, vagy kórházba kell vinni egyik családtagot. Akkor taxit kell hívni.

De ha olyan helyen laksz, ahol nincs taxi, akkor meg nehezebb.

Nekem van egy olyan pasi barátom, aki családos, jogsija is van, de autója nincs. Ritkán kell nekik autó, mert városkozpontban laknak, parkolohely se igen van.

Ilyenkor bérel egy autót minden gond nélkül.

De valóban, ahogy itt valaki írta, szerencsétlennek fogod magad érezni a nőkkel való kapcsolatban is emiatt. Ezért inkább menj el egy pszichológushoz vagy kineziológushoz, hogy ezt oldja ki belőled.

aug. 11. 11:34
 10/26 anonim ***** válasza:
53%

Kocsival ha költséges is de kényelmesebb az élet. Nekünk 2 gyerekünk van, néha betegek akkor orvoshoz kell menni, nem tudom, hogy tudnánk bebuszozni lázas gyerekekkel, meg babakocsival.

Aki szeret elfogad, ha nagyon akar kocsit vesz magának.

Nekem volt olyan barátom akinek nem volt kocsija, bevallom, nagyon untam a gyaloglást, metrózást. Szakítottunk, de nem csak emiatt. Azóta se volt olyan jó pasim. Én a kényelmet választottam.

aug. 11. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!