Hogyan lehet elfelejtenie egy normális(tehát, nem alzheimeres stb.) embernek, hogy van egy gyereke?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 17:02
1/13 anonim válasza:
Attol meg, hogy nem keresi a gyereket, az nem azt jelenti, hogy elfelejtette. Nagyon is emlekszik ra, max leszarja.
2/13 anonim válasza:
Jaja.
Én így vagyok a biológiai apámmal.
Már három éve nem beszélünk,leszarom.
3/13 A kérdező kommentje:
Ha leszarja a gyerekét, minek csinálta meg?
2021. ápr. 18. 17:21
4/13 anonim válasza:
Talán azért mert szexelni jóóóóó! :-D
5/13 anonim válasza:
Mert szexelni jó?
Mert elfelejtett gumit húzni?
Mert nem gondolta, hogy egy gyerekkel nem csak pár évig kell foglalkozni?
6/13 anonim válasza:
Egy gyerek problemas kenyelmet, sokba kerul. Ertheto ha valaki megprobal elfeledkezni rola, legszivesebben visszacsinalna az egeszet.
7/13 anonim válasza:
Sajnos ennyire nem tudatosak az emberek, szaporodni meg kb. bárki tud (egészségi állapot kérdése csak), attól nem biztos, hogy jó szülő lesz, vagy egyáltalán akar szülő lenni.
8/13 anonim válasza:
Már miért lenne érthető? Ő csinálta, nem a gyerek akart készakarva megszületni...
9/13 anonim válasza:
Ez egy összetett téma,most nem azon kell vitázni,hogy húzott-e gumit apuka vagy sem!
Mindenkinek az életébe jöhetnek olyan dolgok,cselekedetek, amely miatt megtagadja az ember a vérét, ha nyugalmat akar.
Én legalábbis így vagyok, kiiktatom az életemből a káros embereket.
Üdv: #1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!