Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ez normális...

Szerintetek ez normális intézkedés?

Figyelt kérdés

Sajnos elveszett a taj kártyám és szeretnék újat igényelni. A Nógrád Megyei Kormányhivatal (Egészségbiztosítási Osztály ügyfélszolgálat)hoz vagyok kirendelve, ami Salgótarjánban van.

4 napja hívom őket telefonon, de nem veszik fel. Ma elmentem személyesen, de az ott lévő recepciós nő nagyon lekezelő volt. Hozzám vágta, hogy mit kezdjen ő azzal, hogy nem veszik fel a telefont. Az épületben nem voltak ügyfelek. Az ott dolgozók beszélgettek, nevetgéltek. Megköszöntem a kedves válaszát majd az épület előtt felhívtam ismét őket 2x is. Senki nem vette fel.

Utána néztem neten a véleményeknél és ezeket találtam:

"Telefont nem veszik föl soha!!!! Felvilágosítás helyett az emberrel úgy beszélnek, mintha mindenkinek tudnia kellene az összes szabályt, törvényt, előírást, stb"

"Hívogatom őket telefonon.

Annyi ideig hallgattam a klasszikus zenéjüket a kapcsolásra várva, hogy már én is el tudom játszani hegedűn"

"Kávé esetleg cigi pletyi a telefont meg ki a franc veszi fel igazán jó dolguk van a hölgyeknek szét kéne zavarni mind a francba!!!!!"

"A mai nap folyamán négyszer próbáltam elérni valakit a megadott telefonszámon. Mind a 4 alkalommal több mint 20 percig hallgattam a zenét. Ügyintézőt viszont egyszer sem sikerült elérnem"

Mit tegyek most? Hol tudnám elintézni Nógrád megyében? Esetleg tudok szólni ez ügyben valakinek, hogy valamit csináljanak velük?

2021. ápr. 14. 17:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Össze kéne fogjatok panaszosok és elmenni egy ügyvédhez és megkérdezni mit lehet tenni jogilag ha nem hajlandóak dolgozni ezek a nyavalyások.Más nem jut eszembe.A főnöküknek ha írna egy szép levelet az ügyvéd akkor nem tudom mit szólna mert lehet fogalma sincs róla mi folyik ott vagyis mi nem folyik
2021. ápr. 14. 17:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj be és légy kicsit határozottabb, sőt, ha kell, akkor bunkóbb. Undorító, hogy ennyire telibef*ssák az egészet.
2021. ápr. 14. 17:10
 3/10 alletta ***** válasza:
100%

személyesen mennék be, határozott lennék, nem engedném magam elküldeni.

főnöküket megkeresném. igen, rányitnám az ajtót.

ha nem vagy nyomulós, határozott sajnos sok helyen nem foglalkoznak veled.

veszekedtem én már orvossal, tanárral, hivatalban dolgozókkal. végül mindig el tudtam intézni amit szerettem volna.

2021. ápr. 14. 17:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy sokszor valóban csak akkor hajlandóak foglalkozni az emberrel, ha erőszakosabb. Velem is megtörtént már, hogy orvosnál a kelleténél határozottabbnak kellett lennem, különben nem fogadtak volna. (Telefonon kellett volna időpontot kérnem, de azt mondták, nem adnak, csak menjek be, majd fogadnak valamikor. Bementem, azt mondták előbb időpontot kellett volna kérnem. Na itt kellett kicsit feljebb emelnem a hangom, sikerült, pedig félénk típus vagyok...)
2021. ápr. 14. 17:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Salgótarjáni vagyok:D

Miután elmondta a telefonos dolgot,utána nem mondtad neki,hogy ha már itt vagy akkor jó lenne elintézni? Csak úgy elmentél?

Én kértem volna az osztályvezetőt és elmondtam volna neki,hogy a kolléga nem hajlandó segíteni és ha már bejöttem akkor jó lenne ezt a dolgot elintézni.

2021. ápr. 14. 17:20
 6/10 A kérdező kommentje:

Mondtam neki, hogy fontos dolgom lenne. Új taj kártyát szeretnék igényelni. Majd az órára nézett és mondta, hogy van ügyfél fogadás, de nem kértem időpontot. Itt kiakadtam...

Majd mondta hogy próbálkozzak még a hívással

2021. ápr. 14. 17:23
 7/10 alletta ***** válasza:
nagy kár, hogy már a recepciósnál feladtad. direkt ezért utaztál oda!
2021. ápr. 14. 17:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Mondtam, neki hogy tessenek fogadni, de nem engedett az "igazából" . Az mondta időpont nélkül nem mehetek be.
2021. ápr. 14. 17:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Kapják be!Idióták!E-mailben nem lehet időpontot kérni a barmoktól?
2021. ápr. 14. 17:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, akkor hívatni kell a főnököt.

Velem is próbálkozott már flegma ügyintéző kiscsaj, megmondtam neki, hogy akkor most szól a főnökének. Mikor mentem ki, a főni elég paprikásan hívta be elbeszélgetni a kiscsajt.

Remélem, a kirúgásáról volt szó :D

2021. ápr. 14. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!