Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet az embernek normális...

Lehet az embernek normális élete, ha nem akar autót vezetni mert utálja?

Figyelt kérdés
Így is lehet olyan nőt találni aki elfogad vagy lehetetlen? Például ha neki van, akkor biztos elvárja hogy a férfinak is legyen. Ha nincs neki, akkor azért várja el. Jól látom? Én egyébként egyszer bele fogtam a jogosítványba de nem is voltam valami ügyes plusz meg sem tudták mondani mennyi órát kéne még venni. Ráadásul rájöttem hogy utálom is. Végül nem csináltam meg. És nem is akarom.

aug. 11. 11:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
62%

Beköltözöl a belvárosba, ahol van 5 fajta tömegközlekedés, 2 percenként megy valami. így teljesen felesleges az autó.

De vidéken, ahol a legközelebbi bolt 6km-re van, busz naponta 1x jár, ott megnézem, hogy mit csinálsz autó nélkül.

aug. 11. 11:47
 12/26 anonim ***** válasza:
87%
Természetesen lehet normális élete az embernek autó nélkül is. Én is kocsi nélkül élek, nincs ezzel semmi bajom.
aug. 11. 11:49
 13/26 anonim ***** válasza:
53%

Hali, én Colyn McRae Rally 2.0- án "tanultam" meg vezetni anno 13 évesen (pontosabban az előrelátást, tervezést, időzítést. sebességérzékelést fejlesztette a játék).

Mondjuk előtte is rengeteget bringáztam, szóval nem ismeretlen egy eszköz fizikai irányítása, és a képességeinek használata!

Nem rábeszélni akarlak a dolgokra, csak szerintem rosszul közelítettél a témához.

aug. 11. 12:06
 14/26 anonim ***** válasza:
49%
A barátom megrögzött bringás, autója nincs. Nem szereti, de ha szeretné, sem engedhetné meg magának. Előttem csak bringás női voltak, a felesége is az volt. Nekem van autóm, el sem tudom képzelni nélküle az életemet. És a nagy autóellenesség ellenére bizony nem egyszer rászorult a segítségemre.
aug. 11. 12:19
 15/26 anonim ***** válasza:
35%
Ha azért nem vezet, mert balfsz és le se tudná tenni a jogosítványt, akkor nyilván egyéb gondok is vannak vele, emiatt nem tetszene. A páromnak egyébként nincs jogosítványa, elvileg akar majd, de különösebben nem izgat, ő dolga, viszont fixen le tudná tenni, nem egy agysebészet azért.
aug. 11. 12:33
 16/26 anonim ***** válasza:
Lehet
aug. 11. 13:14
 17/26 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is azért nem lesz soha barátnője a kérdezőnek, mert a nőkkel kapcsolatos sikertelenségére csak béna kifogásokat keres, mint a jogosítvány. Illetve hisztizik, hogy utál vezetni, a hiszti meg szintén nem jó pont a nőknél.
aug. 11. 13:14
 18/26 anonim ***** válasza:
87%
Biztos lehet autó nélkül is élni, de nekem önbizalomhiányos emberként határozottan jót tett (sok egyéb mellett) az autó megléte. Szabadon tudok mozogni, ismerkedni, haza tudom vinni a lányt, vagy le tudok menni hozzá, bármi van kocsiba ugrunk és megyünk. Eleve az autóban is lehet beszélgetni, az sem utolsó szempont. Plusz így sok helyre eljutok, sokat utazom ami együtt jár azzal, hogy élményeket gyűjtök és van miről beszélni.
aug. 11. 13:27
 19/26 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nagyon sokan nem azért tanulnak meg vezetni, mert annyira élvezik, hanem mert sokkal könnyebb úgy az életük, ha autóval tudják intézni a dolgaikat, ha szükség van rá éppen. Én elmultam 30, amikor megtanultam vezetni, elmondanám, hogy több, mint 90 órát kellett vezetnem, mire vizsgázni tudtam menni (az mondjuk elsőre sikerült is), minden pillanatát utáltam, és utána sem szerettem vezetni sokáig, de úgy voltam vele, hogy vagy ez, vagy bármi, amit el kell inteznem, órákkal több időt vesz igénybe, és egy csomó helyre el sem jutok kocsi nélkül, mert tömegközlekedéssel annyira körülményes odajutni.

Kb egy év kellett, hogy megszeressem a vezetést. Nem vagyok egy akkora ász benne most sem, de magabiztosan vezeték bárhol, pedig egy kis városban lakom ahol nincs nagy forgalom, de úgy hozta az élet, hogy kellett igazán nagy, külföldi, tengerentúli városokban is vezetnem teljesen egyedül is.

Egyébként a volt férjemnek a mai napig nincs jogosítványa, mert ő "nem lenne jó benne", szóval amíg együtt voltunk, mindig én vezettem mindenhová onnantól, hogy lett jogsim. Láthatóan őt ez nem zavarja, most is van párja.

Engem már zavarná, ha a párom nem vezetne, de csak mert már tényleg nagyon tele volt a hócipőm azzal, hogy a volt férjem mindenhová vitette magát velem, mert hát ugyan mi az nekem, csak beülünk és megyünk.

aug. 11. 13:28
 20/26 anonim ***** válasza:
82%

Jogsi meg autó nem a csajozás miatt kell, hanem, hogy időt és energiát spórolj a hétköznapi teendők során, egyúttal kötöttség nélkül, szabadon tudjál közlekedni, élni.

Nálunk ráadásul nem csak nekem, hanem a páromnak is van autója, mert így bizonyos helyzetekben egymáshoz sem kell alkalmazkodnunk. Mindezt úgy, hogy nem félünk sem a gyaloglástól, sem a biciklizéstől, és ha úgy adódik, a tömegközlekedéstől sem.

De ezek mi vagyunk, és elfogadom, ha másnak más a preferenciája ebben a kérdésben, és havi 1-2 alkalom miatt nem akarna fenntartani egy autót.

aug. 11. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!