Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyarországi magyarok zöme...

A magyarországi magyarok zöme miért utálja a vajdasági magyarokat? Én vajdasági vagyok, de nem utálom a magyarok, a franciákat, a zsidókat, a melegeket és senkit sem!

Figyelt kérdés
szept. 4. 12:22
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, senki nem utál. Te voltál az, aki nekiálltál hülye kormányozni, mikor a jóvoltukból ingyen itt tanulsz. Olyanért háborogtál, ami nem jogos (miért nem hívhatod tanulás helyett a családod), teljesen jogosan tettük szóvá, hogy ha nem tetszik, lehet menni haza, ott használhatsz mobilt.
szept. 4. 12:24
 2/33 A kérdező kommentje:
A kormány tönkreteszi az országot!
szept. 4. 12:28
 3/33 anonim ***** válasza:
59%
Csak téged utálunk.
szept. 4. 12:35
 4/33 A kérdező kommentje:
Ámen.
szept. 4. 12:36
 5/33 anonim ***** válasza:
75%
A politikusok generálják a konfliktust azzal, hogy megosztják a határon belüli és kívülieket. A Fidesz nagyon sokat ártott azzal, hogy szavazójogot adott.
szept. 4. 12:37
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én csak interneten látom csak ezt a konfiktust, amúgy nem élő személyek között.
szept. 4. 12:38
 7/33 anonim ***** válasza:
88%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

idejössz, tartsd be a jogszabályainkat. Akkor is, ha értelmetlenek. Szerintem ez lehet elvárás veled szemben...

szept. 4. 12:40
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
A magyarok zöme egyáltalán nem utálja a vajdasági magyarokat. Nem emlékszem, hogy valaha a büdös életben szóba kerültek volna az ismeretségi körömben a vajdasági magyarok, semmilyen kontextusban.
szept. 4. 12:42
 9/33 anonim ***** válasza:
15%
#7 gondolom, akkor te a tömegbe is lőnél, ha az a szabály és utasítás.
szept. 4. 12:42
 10/33 anonim ***** válasza:
65%
9, majd ha azt írják elő, térjünk vissza a kérdésre. Itt hisztipisti nem bír ki egy délutánt a telefonja nélkül, mert jaj, hát a lépésszámláló... Ül a tanulószobán, tanul, nem lépked. Mehet haza, ott nincs ilyen gond.
szept. 4. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!