A magyarországi magyarok zöme miért utálja a vajdasági magyarokat? Én vajdasági vagyok, de nem utálom a magyarok, a franciákat, a zsidókat, a melegeket és senkit sem!
Figyelt kérdés
szept. 4. 12:22
21/33 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, de az a legnagyobb baj veled, hogy vajdasági magyar vagy...
22/33 A kérdező kommentje:
Te pedig egy bunkó npc.
szept. 4. 13:40
23/33 anonim válasza:
A kormányt utálom, a vajdasági magyarok nem érdekelnek. Te viszont idegesítőnek tűnsz. Itt lehet a baj.
24/33 anonim válasza:
Nem tudom. Nekem van egy régi jó barátom is a vajdaságban... Nincs velük semmi gond.
25/33 Kései Sirató válasza:
Kedvelem a vajdasági magyarokat, összesen 3-mat ismerek, és kedvesek, segítőkészek jó fejek, szóval semmi gond nincs veletek, sőt! hallani se hallottam olyanról, hogy bárki azt mondta volna, hogy nem kedvel titeket.
26/33 anonim válasza:
“A magyarországi magyarok zöme” soha nem is gondol a vajdaságiakra, nem, hogy utálja őket. Ciki, nem ciki, de konkrétan rá kellett keresnem, melyik területet is takarja a vajdaság.
Te valami nagy belső problémákat projektálsz itt emberek millióira.
27/33 anonim válasza:
Nem hallottam,hogy Vajdaságiakat szidták volna. Inkább az erdélyieket...
28/33 A kérdező kommentje:
És a franciákat, meg a zsidókat.
szept. 4. 17:25
29/33 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy azon rinyáltál, nem lehet nálad a telfonod, egész nap itt lógsz...
30/33 anonim válasza:
Szerb migránsként is érvényes rád, hogy nem használhatod 16 év alatt a gyakorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!