A magyarországi magyarok zöme miért utálja a vajdasági magyarokat? Én vajdasági vagyok, de nem utálom a magyarok, a franciákat, a zsidókat, a melegeket és senkit sem!
Figyelt kérdés
szept. 4. 12:22
11/33 A kérdező kommentje:
Pontosan, hiszen a lépésszámláló az új időmérő óra! Ha nem rögzíti, akkor tényleg nem is történt meg. Ez a modern Schrödinger macskája!
szept. 4. 12:49
12/33 anonim válasza:
Senki nem utálja a vajdasági magyarokat.
13/33 anonim válasza:
Én nem tudom miről van szó de alapjában én se hallottam soha senkitől hogy bajuk lenne a vajdaságiakkal. Azonban te elég fura vagy így megértem ha téged utálnak néhányan. Én nem utállak de ha annyi a bajod, hogy nem telefonozhatsz suliban az elég cringe.
14/33 anonim válasza:
20 éve próbálom megfejteni magyarországi magyarként, hogy honnan a jó francból szedik a vajdaságiak, hogy utálják őket.
15/33 A kérdező kommentje:
A végén még a szemüveget is befogják tiltani, mert azzal is lehet felhívni a figyelmet XDDD
szept. 4. 13:04
16/33 anonim válasza:
#15: ha ekkora hisztit csapsz ebből, akkor függő vagy.
17/33 A kérdező kommentje:
Az a baj a fránya magyar kormánnyal, hogy betiltotta a melegséget a tévében, illetve megfossza az iskolától a modern technológiát. Először a képernyő, de utána mi lesz? :D
szept. 4. 13:11
18/33 anonim válasza:
Ennek mi köze a vajdasági magyarokhoz?
19/33 A kérdező kommentje:
Semmi.
szept. 4. 13:17
20/33 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a magyarok zöme utáná a külhoni magyarokat. Ami feszültség van az pedig annak, köszönhető hogy sokan gondoljuk úgy, hogy aki nem magyarországon él, nem tapasztalja az itteni problémákat, nem ide adózik mért szavaz? Pláne úgy hogy nem is mérlegel megkapta a jogot + támogatásokat innét leszavaz a hatalomra, gyakorlatilag meg lettek vásárolva fix szavazóbázisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!