Az emberek miért nem becsülik meg azt amilyük van?
Én se azt írtam, hogy élj félelemben, csupán becsüld meg, hogy van munkád jelenleg.
Gondolom mit nem adnál két teljesen egészséges kézért és lábért, ugye? Na, erről van itt szó. Hogy addig nem becsülik a legtöbben azt, amijük van, amíg el nem veszítik azt.
Mert megunják,belekényelmesednek a jóba
Monotonná 1hangúvá válik számukra,ujdonságra vágynak
#11: ja, és most visszanézve mire is mentem volna azzal, ha megbecsülöm az egészségemet? Semmire. Most semmivel sem lennék előbbre.
Nevetséges ellentmondás ez, amit a Kérdezővel promóztok: ha elégedett lennék azzal, ami van, ha nem akarnám egy kicsit mindig emelni a tétet, akkor nem lennék feljészülve arra, ha hirtelen radikálisan megváltozik az életem.
13
Mivel nem vagy sajnos azon a szinten, nem is értheted, hogy mi is itt a lényeg.
A kérdező hol írta, idézd, hogy ne fejlődj semmit? Megsúgom, ilyet nem írt sehol, ezt csak a sértett egód tette hozzá.
Ahol tartasz jelenleg, becsüld meg, örülj neki. Ennyi.
Azonban nyilván az se jó, ha az ember folyton elégedetlenkedik, soha nem jó neki semmi.
Mennyibe fájna neked minden nap hálát adni azért, amid van jelenleg? Egyáltalán tudod-e, hogy mit jelent az, hogy hála?
"ja, és most visszanézve mire is mentem volna azzal, ha megbecsülöm az egészségemet?"
Ezek szerint még nem elég szar az egészségi állapotod. De nyugi, lesz ez még rosszabb is, mint most. 😉 Mivel semmit se teszel egészséged megőrzéséért, ezért állapotod csak romlani fog fokozatosan.
13
"mire is mentem volna azzal, ha megbecsülöm az egészségemet? Semmire. Most semmivel sem lennék előbbre."
Hát hamarosan elkap majd a betegség, akkor megtudod, de már akkor késő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!