A mostani munkahelyemen, gyárban, anyagot készitünk elő a kollégákkal összerakásra. Van néhány kolléganő, aki csak visitva tud szólni, ha valami nem jó pl túl gyorsan küldjük az anyagot amit ki kell válogatni. Van önkritikám, és magamba néztem hogy tényleg van-e javitani való a munkamenetemen, de nincs. Odafigyelek a másikra, ügyelek hogy a munkáját ne nehezitsem sőt segitek amikor tudok. De ez nem elég mert egyszerűen visitanak. Amikor nem hibázok hanem a mellettem való, akkor is rám visit. Ugyanúgy visitanak mint arra, aki le.arja őket és a plafont bámunja meg vakarózni jár be dolgozni. Ettől függetlenül nem fogom összecsapni továbbra sem a munkám és odafigyelek, csak nem értem miért nem jó ami jó. Egyszerűen nem tesznek különbséget. Hálát nem várok el de egy normális hangnemet igen. Az emberek úgy veszem észre nem értékelik a jól. Legalábbis amig el nem veszitik azt.
2016. jún. 16. 15:45
1/6 anonim válasza:
Kár ezen agyalni, nem az fogja el veszíteni a munkáját aki visít, hidd el, hanem te xD . Ha a visító ott van már 1 éve akkor vakon fognak annak hinni, te meg ha megszólalsz vagy rosszul nézel, lapát .
2016. jún. 16. 15:48
2/6 A kérdező kommentje:
Ha nem hisznek nekem, majd hisznek a többi 5-nek akik engem igazolnak :) remélem
2016. jún. 16. 15:52
3/6 anonim válasza:
Sajnos, sok rosszindulatú, idegbeteg ember dolgozik szerte a világban.
Az ő lelki éretlenségükre utal az alantas stílusuk.
2016. jún. 16. 15:56
4/6 A kérdező kommentje:
Nem is akartam lealacsonyodni arra a szintre, hogy kiabálok mint egy bolond ha kell, ha nem.. De ha már nagyon elharapózik a helyzet akkor szólni szoktam, hogy ne velem veszekedjen illetve rákérdezek miért engem talált.
2016. jún. 16. 16:05
5/6 anonim válasza:
Vannak ilyen és olyan emberek. Én is igyekszem mindig mindenkivel türelmes lenni, odafigyelni és segíteni. Ennek ellenére van olyan kolléga, nem is egy, aki azonnal lekezelő hangnemben nem is kér, hanem utasít. Ezzel igazán ki lehet hozni a sodromból és igenis én is felveszem azt a stílust, amit a másik.
Lehet engem alázni, de akkor a másik fél se várjon el szebb stílust csak azért, mert esetleg idősebb pl. Ez általában olyan szinten bejön, hogy megrökönyödik a másik fél egy kicsit, de ezzel szemben elmond mindennek a hátam mögött, hogy hogy engedhetem meg magamnak ezt a hangnemet. :D Én imádom és pont lesz*rom!!!! Amilyen az adjon isten... Ha veled bunkók, legyél te is velük, ennyi!
2016. jún. 16. 18:14
6/6 A kérdező kommentje:
De észrevettem, hogy van, aki nem szól semmit hanem rájuk hagyja. Megpróbáltam türelmes lenni de akkor jobban elővettek. Főleg amikor kezdtem dolgozni, mivel nem ismertem senkit és nem tudtam, milyen a légkör. Még volt, hogy bocsánatot kértem amikor valamit rosszul csináltam. Viszont azóta látom, hogy ki hogyan viselkedik, és igy én is tudtam igazodni. Összeveszni senkivel nem akarok, de magamból hülyét sem csinálni (hagyni).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!