Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy képesek emberek mindennap...

Hogy képesek emberek mindennap rádiót hallgatni?

Figyelt kérdés

Néhány éve egy irodában dolgozom, rajtam kívül mindenki 40 feletti.

Kénytelen vagyok hallgatni a Retro rádiót hallgatni.

Tipikus ócska régi slágereket adnak (most már újabbakat is), de oké, mindenki mást szeret. Viszont kétlem, hogy 60-70 számnál többől állna a repertoárjuk. Minden előadótól ugyanaz az 1-2 szám megy évek óta, van, ami mindig ugyanakkor: pl. Az Emberek egyik számát majdnem mindennap leadják 11-kor. Komolyan fel nem tudom fogni, hogy nem képesek ezt hónapokig, évekig hallgatni. Hihetetlen igénytelenség.

A másik meg a reggeli röhögcsélős műsor. Elképesztő, hogy a legnépszerűbb reggeli műsorban egy meglehetősen buta vén proli (Bochkor) nagyképűsködését, másokon élcelődését kell hallgatni 10-ig.

okt. 24. 12:02
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó rádió, amit hallgattam, az a Roxy volt 😀
okt. 29. 09:35
 32/39 anonim ***** válasza:
45%
Imádok rádiót hallgatni. Ha bochkorékat nem érted, akkor nagyon nincs humorérzéked. Oké téged is megértelek, gondolom kis fiatalként bedobtak melózni a középkorúakhoz, és neked ez nem jó. Majd 30 felett érteni fogod.
okt. 29. 12:59
 33/39 anonim ***** válasza:
68%

50-60 evesek hallgatnak radiot akik azt se tudja miaza a yotube meg spoti

Meg a regi zenek a fiatalkorukra emlekeztetik oket

okt. 29. 13:40
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
#33 Óriási tévedés! Én a régi zenéket azért hallgatom, mert azok tetszenek. A fiatalkoromra nem szeretek emlékezni, mert nem igazán van mire, igazán boldog csak felnőttkorom óta vagyok.
okt. 29. 14:11
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

#24-es vagyok. Nem értem a válaszom miért lett leértekelve. Mi a baj vele? Miért nem érvel a streaming ellen akinek annyira nem tetszik?

Tegnap az M1 autópályán 3 órát ültem pályazár miatt az autóban egyedül... szerintem az első fára felakasztottam volna magam ha rádiót kell hallgatnom

okt. 30. 10:35
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam radiot hallgatni napi max 5 percet
okt. 30. 10:37
 37/39 anonim ***** válasza:
És mi az a 5 percnyi műsor amit hallgac?
okt. 30. 21:36
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Zene meg belehallgatok a Bocskor, Balázsba
okt. 31. 05:28
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Meha mobilon a radio1, retro radio appban hallgatok radiot 🤣
nov. 1. 07:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!