Hogy képesek emberek mindennap rádiót hallgatni?
Néhány éve egy irodában dolgozom, rajtam kívül mindenki 40 feletti.
Kénytelen vagyok hallgatni a Retro rádiót hallgatni.
Tipikus ócska régi slágereket adnak (most már újabbakat is), de oké, mindenki mást szeret. Viszont kétlem, hogy 60-70 számnál többől állna a repertoárjuk. Minden előadótól ugyanaz az 1-2 szám megy évek óta, van, ami mindig ugyanakkor: pl. Az Emberek egyik számát majdnem mindennap leadják 11-kor. Komolyan fel nem tudom fogni, hogy nem képesek ezt hónapokig, évekig hallgatni. Hihetetlen igénytelenség.
A másik meg a reggeli röhögcsélős műsor. Elképesztő, hogy a legnépszerűbb reggeli műsorban egy meglehetősen buta vén proli (Bochkor) nagyképűsködését, másokon élcelődését kell hallgatni 10-ig.
50-60 evesek hallgatnak radiot akik azt se tudja miaza a yotube meg spoti
Meg a regi zenek a fiatalkorukra emlekeztetik oket
#24-es vagyok. Nem értem a válaszom miért lett leértekelve. Mi a baj vele? Miért nem érvel a streaming ellen akinek annyira nem tetszik?
Tegnap az M1 autópályán 3 órát ültem pályazár miatt az autóban egyedül... szerintem az első fára felakasztottam volna magam ha rádiót kell hallgatnom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!