Néhány éve egy irodában dolgozom, rajtam kívül mindenki 40 feletti.
Kénytelen vagyok hallgatni a Retro rádiót hallgatni.
Tipikus ócska régi slágereket adnak (most már újabbakat is), de oké, mindenki mást szeret. Viszont kétlem, hogy 60-70 számnál többől állna a repertoárjuk. Minden előadótól ugyanaz az 1-2 szám megy évek óta, van, ami mindig ugyanakkor: pl. Az Emberek egyik számát majdnem mindennap leadják 11-kor. Komolyan fel nem tudom fogni, hogy nem képesek ezt hónapokig, évekig hallgatni. Hihetetlen igénytelenség.
A másik meg a reggeli röhögcsélős műsor. Elképesztő, hogy a legnépszerűbb reggeli műsorban egy meglehetősen buta vén proli (Bochkor) nagyképűsködését, másokon élcelődését kell hallgatni 10-ig.
Ez igaz, igénytelenségre, lustaságra vall, ha valakinek mindegy csak szóljon valami.
okt. 24. 22:07
22/39 anonim válasza:
A kérdező enyhén retardált, frusztrált alak. :) Sajnálom a körülötted élőket.
okt. 24. 22:33
23/39 anonim válasza:
22
Ellentétben ugye a régenmindenjobbvózotókkal.
okt. 24. 22:37
24/39 anonim válasza:
A magyar tv és rádiócsatornákon nincs értelmes műsor ami lekötne. Tv esetében natgeo vagy spektrum pl még oké. Streaming szolgáltatókat használok, akkor és azt fogyasztok amit akarok. 35 vagyok
okt. 25. 06:10
25/39 Senior Séf válasza:
Bochkor műsora az agy rágógumija.
okt. 25. 18:57
26/39 anonim válasza:
Én szoktam rádiót hallgatni minden nap
okt. 25. 20:36
27/39 anonim válasza:
Én a Rock FM-et szoktam hallgatni, szerencsére ott nem megy ilyen reggeli röhögcsélős műsor egyelőre, minimális duma van és viszonylag jó zene, amilyen számokat nagyrészt kedvelek.
A Bochkortól és tsaitól én is kiütést kapok, hihetetlen primitív és ostoba műsor volt mindig is, volt rá eset, hogy sajnos más ember(ek) miatt hallgatnom kellett - borzasztó volt, inkább sírnom kellett az ún. poénjain, mint nevetnem.
okt. 28. 11:44
28/39 anonim válasza:
Én nem hallgatok se bocskort se balázsd 26- ős voltam
okt. 28. 20:05
29/39 anonim válasza:
Már nem hallgatok rádiót már vagy... Hmmm.. Huszonegynéhány éve, csak zenét, szövegelés és reklámok nélkül. Letöltöm, vagy esetleg online ... Jelenleg a telefonomon közel 600 zeneszám van. 3 perc és közel 3 óra közötti hosszúságban.
okt. 28. 22:10
30/39 anonim válasza:
Sajnos nem sok választék van ha országos rádiót szeretnék hallgatni. A mai külföldi slágereket jobban szeretem és a magyar zenéket is. Balázsékat szoktam néha hallgatni, vannak vicces adások is, bár van mikor én érzem magam kínosan. Jobban tellik az idő. Amúgy a Rádió 1 sokkal rosszabb kínálatban kb. 15 szám ismétlődik egész nap, este meg mix megy, ami nem a stílusom. A Petőfin meg csak magyar számok mennek, nekem a régebbi jobban tetszett. A Retró sem olyan mikor elindult, akkor több régi szám ment és nem volt Bochkor sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!