Hogy képesek emberek mindennap rádiót hallgatni?
Néhány éve egy irodában dolgozom, rajtam kívül mindenki 40 feletti.
Kénytelen vagyok hallgatni a Retro rádiót hallgatni.
Tipikus ócska régi slágereket adnak (most már újabbakat is), de oké, mindenki mást szeret. Viszont kétlem, hogy 60-70 számnál többől állna a repertoárjuk. Minden előadótól ugyanaz az 1-2 szám megy évek óta, van, ami mindig ugyanakkor: pl. Az Emberek egyik számát majdnem mindennap leadják 11-kor. Komolyan fel nem tudom fogni, hogy nem képesek ezt hónapokig, évekig hallgatni. Hihetetlen igénytelenség.
A másik meg a reggeli röhögcsélős műsor. Elképesztő, hogy a legnépszerűbb reggeli műsorban egy meglehetősen buta vén proli (Bochkor) nagyképűsködését, másokon élcelődését kell hallgatni 10-ig.
26 évesen én is a kocsiban retró rádiót hallgatok. Nekem a régebbi slágerek tetszenek. Kinek a pap, kinek a papné 🤷🏻♀️
Azonkívül napi szinten hallgatok zenét Chertől, Bon Jovitól, és nem untam meg. A mostani előadók közül a rock bandákat szeretem, Ossian, Hooligans, Kowalsky, Mudfield, AWS. Le is pontozhattok, de nekem is szokásom rongyosra hallgatni egy egy dalt, akár minden nap. Nekem a mostani zene nem jön be
Vannak, akiknek ez a megszokott, és fura lenne, ha nem menne az említett rádió. Valóban repetitív a legtöbb rádióállomás zenei felhozatala, de meg így is hallgatják őket, mert az embereknek így is tetszik, amit hallanak.
A reggeli műsoroknak meg nem minden esetben az a céljuk, hogy mélyen szántó gondolatokkal legyenek tele, hanem, hogy kicsit feldobják a reggeli készülődést, vagy az ingázóknak az utazást. Nekem sem nagy kedvencem, mégis tudnék egy rakat embert mondani a környezetemből, aki azt mondja, hogy bár néha elkapcsolja őket, azért mégis vannak ott poénok, meg jobb odamondások, amik reggel pont jól jönnek.
2:
Nem várok egy magasröptű intellektuális beszélgetést egy reggeli műsortól, de azért azon röhögcsélni, hogy milyen lehet együtt lenni sziámi ikrekkel olyan szinten szánalmas felnőtt emberektől, h hihetetlen. Vagy 2024-ben a biciklisek ellen uszítani..Egyszerűen ez Bochkor tényleg az tipikus "mentőben is ütném" kategória. Egy papi, aki még mindig olyan, mint egy oszt. társai gúnyoló gyerek.
Mondjuk ahogy észrevettem, ZÖMÉBEN elég egyszerű emberek a hallgatók, lásd: betelefonálok, sms-írók.
Sem személyiségee, sem stílusa nincs ezeknek az embereknek.
Komolyan mondom, hogy egy mulatós mix vagy üvöltözős metál album is több személyiségről árulkodik, mint a rádióhallgatás.
Én is 80-as évek rádiót hallgatok, de nem a retro rádiót és nem kereskedelmi rádiókat. A neten rengeteg adó van, ahol semmi műsor nincs, csak a zene 0-24-ig. Többek közt most is ez szól:
Soha életemben nem értettem, hogy miért hallgatnak az emberek Balázst, Bochkort, nekem a hátamon feláll a szőr attól, hogy azt hallgassam, ahogy idétlenkednek és egymást szórakoztatják az idióta poénjaikkal. A rengeteg reklámról nem beszélve.
Szerencsére nálunk munkában tilos rádiót hallgatni, de nagyrészt home officeban dolgozunk, ezért azt hallgatok, amit akarok. De volt olyan munkahelyem, ahol pont azért lett betiltva a rádió, mert mindenki mást akart hallgatni és bármi szólt, mindig fikázta valaki.
43/N
"Kénytelen vagyok hallgatni "
Nem vagy kénytelen hallgatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!