Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy képesek emberek mindennap...

Hogy képesek emberek mindennap rádiót hallgatni?

Figyelt kérdés

Néhány éve egy irodában dolgozom, rajtam kívül mindenki 40 feletti.

Kénytelen vagyok hallgatni a Retro rádiót hallgatni.

Tipikus ócska régi slágereket adnak (most már újabbakat is), de oké, mindenki mást szeret. Viszont kétlem, hogy 60-70 számnál többől állna a repertoárjuk. Minden előadótól ugyanaz az 1-2 szám megy évek óta, van, ami mindig ugyanakkor: pl. Az Emberek egyik számát majdnem mindennap leadják 11-kor. Komolyan fel nem tudom fogni, hogy nem képesek ezt hónapokig, évekig hallgatni. Hihetetlen igénytelenség.

A másik meg a reggeli röhögcsélős műsor. Elképesztő, hogy a legnépszerűbb reggeli műsorban egy meglehetősen buta vén proli (Bochkor) nagyképűsködését, másokon élcelődését kell hallgatni 10-ig.

okt. 24. 12:02
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
7%
Munka közben hogy lehet rádiót hallgatni?
okt. 24. 15:09
 12/39 anonim ***** válasza:
86%
Ugyanúgy ahogy az emberek 99%-a, munkahelyen netezik, facebookozik. :)
okt. 24. 17:43
 13/39 anonim ***** válasza:
64%

Spotify a megoldás fülhallgatóval. Kocsiban is az megy.

Írta itt valaki, hogy a mai zenék szarok... kicsit nyitottabb füleket javaslok. Spotifyt azért szeretem mert egyszer elkezded használni és az algoritmus idővel nagyon jól belövi hogy mit szeretsz, utána pedig ez alapján jól tud ajánlani újdonságokat.

Én sok jelenlegi kedvenc bandámat a spotifynak köszönhetem, sose találtam volna rájuk egyébként. Tény hogy én nem szeretem az itthoni populáris réteget se a múltból se a jelenből

okt. 24. 18:00
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Van a Bochkor-nál 100x rosszabb is, pl. az a baromarcú Kuki, aki még mindig képtelen rendesen megtanulni magyarul, na annak a betelefonálói is akkora Friedrich von IQbetyaar-ok, hogy a falnak lehet tőlük menni. Azt se tudják, mi a f*szt akarnak hallgatni, csak annyit löknek oda pár mondatban, hogy "Sziasztok, X-Y vagyok és kérek hát nem tudom valami jó zenét na cső!" Nem tudom hogy lehet így létezni, hogy valakinek ennyire ne legyen kialakult zenei igénye.

#12:

Igen, nálunk rúgtak is már ki embert Facebook-ozás miatt, teljesen jogosan. ;)

okt. 24. 18:55
 15/39 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező!

Nekem is reggeli ébredéskor az az első. hogy bekapcsolom a rádiót.

Gondolj amit akarsz, nagyon sok embernél így van😉.

okt. 24. 18:56
 16/39 anonim ***** válasza:
55%

Én nem tudnék koncentrálni.

A zenehallgatás más, de a rádióban beszélgetős műsor van, amire oda kell figyelni.

Amúgy az olyan emberek szeretik az ilyen jellegű műsorokat, akiknek nem túl sok önbizalmuk van, vagy kívülről várnak valami megerősítést.

Mi a téma általában?Politika, család, stb.

Tehet az ilyen általános szenvedős témák, és a rádiós, aki havi 1 milliót keres panaszkodik hogy de fo s az élet, ha nem ez a téma, akkor meg sznob dolgok, mert ők egy buborékban élnek, de próbálják az átlag ember adni.

okt. 24. 19:39
 17/39 A kérdező kommentje:

13:

Ezt a "mai zenék xarok" dumát eddig csak olyan 40 felettiektől hallottam, aki néhány mai popzenén kívül kb. semmit nem ismertek a mai zenékből.

okt. 24. 19:44
 18/39 anonim ***** válasza:
26%
Mert sz@rok. A régi slágerek, előadók a jók. Amúgy nem tudom hogy dolgozhatsz irodában, amikor egy szimpla kérdést nem tudsz megfogalmazni. Olvasd vissza, szóismétlést használtál.
okt. 24. 21:36
 19/39 anonim ***** válasza:
64%

18

Mekkora boomer. :D

Mondom ezt úgy, hogy a kedvenc együttesem a 70-es években alakult.

okt. 24. 21:39
 20/39 A kérdező kommentje:

„Mert sz@rok. A régi slágerek, előadók a jók. Amúgy nem tudom hogy dolgozhatsz irodában, amikor egy szimpla kérdést nem tudsz megfogalmazni. Olvasd vissza, szóismétlést használtál.”

Én meg azt nem fogom soha megérteni, hogy a hozzád hasonló egyszerű embereknek mitől van ekkora önbizalma.

Úristen, szóismétlés! Az nem zavar, hogy úgy írsz, mint egy 14 éves? (olyan igénytelenül írsz, hogy az is felmerült bennem h trollkodsz csak)

Maradjunk annyiban, hogy rádiók célközönsége a hozzád hasonló átlag prolikból áll, akik soha nem fogna odáig eljutni, hogy spotin vagy youtubeon normális zenéket keressenek.

okt. 24. 21:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!